Polgárőröket vertek a rendőrök Nyomtatás E-mail
2010. július 08. csütörtök, 10:36

Nem mindennapi focirangadót tartottak nemrégiben az imrehegyi Szabadidőpark füves pályáján. A keceli rendőrök csaptak össze a keceli polgárőrökkel és a hazai színekben induló helyi polgárőr csapattal.



A barátságos körmérkőzések végig kiváló hangulatban folytak, bár mindjárt az első meccs elején sérülés miatt két mezőnyjátékos - Orcsik Szabolcs (keceli polgárőrök) és Sajdik László (rendőrök) - is a kispadra szorult. A Sebestyén István csapatkapitány vezetésével focizó Imrehegyiek öt évvel ezelőtt hívták életre a bajnokságot, akkor még tornateremben szervezték a meccseket. A későbbiek során a fiúk „rászoktak” a füves pályára, de a sok sérülés miatt azt fontolgatják, hogy ismét visszahelyezik a bajnokság színterét a biztonságosabbnak tűnő terembe.

 

A mostani összecsapáson a Hangya Ákos őrsparancsnok vezette keceli rendőrök egy győzelemmel és egy döntetlennel ugrottak az első helyre, mögöttük a második helyen szorosan álltak a dobogóra Stenczel Gábor csapatkapitány keceli polgárőrei. A bronzérem pedig kizárásos alapon a szervezőknek jutott.

 

Legközelebb a keceli polgárőrök veszik kezükbe a szervezést, tavaly ők végeztek a harmadik helyen, most ősszel az élre akarnak törni.

 

Boda Zsuzsa

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés