Megyei bajnokok a kiskőrösi serdülők Nyomtatás E-mail
2010. június 11. péntek, 04:55

Megállíthatatlan a kiskőrösi serdülő korosztályos labdarúgó csapat. Füleki Antal tanítványai a bajnokság közép csoportjának megnyerése után a lajosmizsei megyei döntőn is aranyérmet szereztek.



Május 29-én lezárult a Bács-Kiskun megyei serdülő labdarúgó bajnokság három csoportjának 2009/2010-es versenysorozata. Június 5-én a Lajosmizsén megrendezett megyei döntőn a három csoportbajnok, Lajosmizse, Jánoshalma és Kiskőrös csapata találkozott egymással.

 

A kiskőrösiek a házigazdák elleni mérkőzésen Tóth Balázs tizenegyesből szerzett góljával 1:1-es döntetlent harcoltak ki, így büntetőkkel kellett eldönteni a meccs kimenetelét. Az idegölő párbajt Csatai Krisztián bravúros védéseinek köszönhetően megnyerték a kőrösiek.

 

A Jánoshalma elleni összecsapás magabiztos 3:0-s kiskőrösi győzelemmel ért véget. Tóth Balázs ismét remekelt, kétszer is betalált az ellenfél kapujába, és Hímer András is megrezegtette a jánoshalmi hálót. A kiskőrösiek ezzel a két győzelemmel megnyerték a tornát, és megyei bajnoki címet szereztek.

 

- Számítottam rá, hogy azonos erők küzdelmét fogja hozni a megyei döntő, és ez be is bizonyosodott – mondta Füleki Antal edző. – Az időjárási körülmények miatt sajnos nem sikerült az utolsó heti felkészülés, ezért olyan taktikát kellett kitalálni, ami kifejezetten a küzdeni akarásról szól. Gratulálok a fiúknak, az egyik legfontosabb tornát nyerték meg. Köszönöm az 1994-es születésüknek a három évi, a többieknek pedig az idei évi munkát

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés