Májusban nyitja meg kapuit a Kecelring Nyomtatás E-mail
2010. április 15. csütörtök, 09:57

Május 1-jén ismét felbőgnek a motorok a Kecelringen. A felújított pálya gazdag program-kínálattal várja az auto-motor sport szerelmeseit.

 

Május 1-jén közös edzésnappal nyitja meg kapuit a Kecelring. A majális idején közel száz motoros teszteli majd a pályát. Május 8-án szerte az országból érkeznek versenyzők a Quad OB futamára, ahol cross és short track kategóriában is rajtvonalhoz állnak a profik. Május 15-én a Dél Kupa Motorcross Versenyen tizenegy kategóriában rendeznek futamokat, másnap pedig egyszerre két program közül is csemegézhetnek a szurkolók. A Roncsderbi Országos Bajnokság és a Quad Yamaha Raptor Kupa egyaránt különös izgalmakat ígér a rajongóknak.

 

 

Kelemen József, a Keceli Motorcross SE elnöke folyamatosan azon munkálkodik, hogy a programok minél nagyobb örömet szerezzenek a résztvevőknek.

- Január óta dolgozunk a pályán, melyen jelentős változások lesznek az idei évadban. A pálya hosszát 250 méterrel megnöveltük, és ki is szélesítettük, hogy ezáltal gyorsabb és izgalmasabb legyen a verseny. Fontos újítás továbbá, hogy közel 1500 m3 földdel töltöttük fel, és alaposan elegyengettük a felszínét, hogy simább legyen és így csökkentsük a járművek meghibásodásának esélyeit. Nagyon készülünk már az első megmérettetésekre, négy keceli rocsderbis és három motorcrossos várja az idei futamokat. Mi az egyesülettel mindent megteszünk azért, hogy mindenki a lehető legjobban érezze magát a versenyeken.

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés