A bemesek gólzáporral köszöntötték a tavaszi szezont Nyomtatás E-mail
2010. április 07. szerda, 08:40

Elrajtolt a Bács-Kiskun megyei regionális utánpótlás labdarúgó bajnokság tavaszi szezonja. A kiskőrösi Bem suli játékosai négy meccs alatt 19-szer találtak be az ellenfél kapujába.



Március 27-én a tavasz első fordulójában a Kiskunfélegyháza otthonában vendégszerepeltek a bemes focisták. Az U9-es korcsoportosok Bálint Attila és Szedmák Roland dupláival magabiztos 4:1-es győzelmet vívtak ki, az U11-esek bravúros 9:1-es diadalt arattak. Lendvai Ruben, Kecskeméti Zoltán és Torgyik Pál kétszer volt eredményes, Tóth Norisz, Szabó Szabolcs és Varga Máté pedig egy-egy találattal járult hozzá a kiskőrösiek parádés győzelméhez.

Április 3-án, a második fordulóban a bajaiak együttesét fogadták hazai pályán a bemesek. Az U9-es korosztály csapata négyet szórt a vendégek kapujába, Bálint Attila kettő, Szedmák Roland és Lengyel Dominik egy –egy góllal vette ki a részét a 4:0-s végeredményből. Az U11-eseknek nem volt szerencséjük ezen a napon, 5:2-re alulmaradtak a Baja gárdájával szemben. Lasztovicza Ákos és Szabó Szabolcs szépített a találkozón.

Az április 11-ei hétvégén két komoly megmérettetés is vár a bemesekre. A bajnokság következő fordulójában a Kecskemét ellen szállnak síkra, és akkor rendezik a diákolimpia selejtező mérkőzéseit is.

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés