Get Adobe Flash player
Őrjöngő tömeg előtt küzdöttek a keceli Bács-Team Kupán Nyomtatás E-mail
2010. március 04. csütörtök, 11:05

1200 néző előtt csaptak össze a thai-box, a K1 és az MMA harcosai a keceli városi sportcsarnokban február 27-én, a IV. Bács-Team Kupán. A nagyszabású rendezvényre messze földről egybesereglettek a küzdősportok legjobb hazai gladiátorai.

 

 

 

Élénk érdeklődés kísérte a keceli városi sportcsarnokban megrendezett Bács-Team Kupán, hol három szakágban mérték össze erejüket és ügyességüket a nevezők. A 14 tétmeccset és a 8 felvezető jellegű bemutatót teljes extázisban követték figyelemmel a jelenlévők.

Opauszki Pál egyetlen kiskőrösiként győzelemmel zárta a viadalt, Benkő László bócsai küzdősportoló kiütéses diadallal hagyta el a szorítót. A két soltvadkerti versenyző közül Horváth Árpád sikert könyvelhetett el, Somogyi Ákos azonban kartörést szenvedett, így nem tudta folytatni a küzdelmet.

 

 

A hazai nagyágyúk közül Horváth Ádám döntetlent harcolt ki, Árvai Zsolt pedig kikapott ellenfelétől. Gubik Mártont győztesként ünnepelte az aréna, Vikker Dániel fantasztikus formát nyújtva egy már vesztettnek tűnő lefogásból fordította meg a harc kimenetelét. Imre Zsolt, félprofi K1-es ketrecharcos kulcscsonttörést szenvedett, ezért vereséggel zárta a küzdelmet.

Bővebben a Kőrösi Hírekben, a Régió Naplóban és a Keceli Újságban olvashatnak.

További képek a cikk galériájában >> (Bács-Team Kupa Kecelen)

 

Hozzászólások  

 
#1 Iceman1991 2010-03-05 14:54
Képgalériát valahova raktok majd fel??? Nagyon kíváncsi lennék! Kérem segítségeteket, Köszönöm
 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

Cikk galériája

 

 
Hirdetés