Zsinórban remekel a jeges utánpótlás Nyomtatás E-mail
2014. március 07. péntek, 22:59

Január végén Baján, február 2-án pedig itthon csúsztak jégre a Szuperminik, a HC Kiskőrös legifjabb jégkorongozói. Halász Gyula és Ákos illetve Süveges Ödön és Kakas Krisztián tanítványai ügyesen veszik az akadályokat mérkőzésről mérkőzésre. 

 

 

Egész nap, kint a mínusz 5-6 fokos hidegben suhintották a korongokat az ellenfél kapujába. A kiskőrösi legfiatalabbak (Kiss Kamilla, Grausza Dávid, Veszelszki Gábor, Bakó Áron, Bakó Sára, Feind Péter, Belán Zsombor, Kuti Andor, Opauszki Martin, Grausza Ádám, Haskó Áron, Csatlós László, Fekete Kristóf, Pogány Máté) a dunaújvárosi Dab Docler HK, a budapesti Vasas Sc, a bajai Balu-T és a HK Spartak, a White Sharks, a Ferencvárosi TC, és az Ifj. Ocskai Gábor JA ellen vették fel a küzdelmet. - Ebben a korosztályban nem hirdetnek eredményeket, itt mindenki „örömjátékos” - mondja Szekeres Károly, az egyesület elnöke. A felnőtteknél annál nagyobb a diadal heve. A HC Kiskőrös az országos bajnokság IV. kategóriájában utolsó két mérkőzésére készül. Január 25-én a Hargitai Farkasoktól 5:3-ra ugyan kikaptak, de hatalmas csatában vesztették el fiaink a meccset.

 

Részeredmények: 1:1, 2:2, 2:0

Játékosok: Halász Gyula, Lachmann Norbert, Szabó Sándor, Halász Ákos, Dobszai Csaba, Szalavári Zsombor, Szekeres Károly, Lengyel Attila, Opauszki Gábor, Porkoláb Imre János, Sarudi Dávid, Kálmán Gábor, Mokrickij Viktor, Gerő Krisztián, Oros Pál, Jelinek Roland, Nacsa László.

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés