Get Adobe Flash player
Polgármester a kormánynál Nyomtatás E-mail
2013. június 17. hétfő, 13:20

A fejük teteje is sáros volt azoknak a terep-rallysoknak, akik részt vettek az offroad partin a Tabdi határában lévő alkalmi tereppályán.

 

 

Vélhetően a tavalyi sikerre való tekintettel gyűltek össze most is oly sokan a találkozóra. Kiskőrös, Soltvadkert, Kiskunhalas, Kiskunfélegyháza, Bócsa, Orgovány, Izsák, Páhi, Akasztó és Tabdi homokbuckamászó rallysai próbálkoztak a Dankó villa melletti „siratófalra” felmászni. Remekül alakult az időmérő verseny a homokbányában éppúgy, mint a dagonyában .Kellő összefogás áll az ötlet megvalósítása mögött. Vörös Gábor és felesége, Léder Kornélia kellően be vannak oltva a tereprally szenvedélyével, csak úgy, mint a Borzák család: Tibor és Bajusznács Icu. Segédeik is vannak: Tóth Krisztián, Derla János, Maráz László, Farkas Tamás, Bajusznács Gábor és Tóth Gábor, akik lelkesen tették a dolgukat. A baráti társaság olyannyira jól érezte magát, hogy a nagy buli után még éjfélig beszélgettek, mulatoztak kedvenc benzintemetőik mellett.

 

 

Domonyi László is a volán mögé ült. Nagy kedvencével, a plafonig sáros Toyota Land Cruiserrel szelte a homoktengert. - Tíz éve lett a hobbim az offroad, ami számomra inkább kellemes kikapcsolódás, mint verseny – mondja a polgármester. - Ennek ellenére, ha benevezünk valamelyik környékbeli versenybe, általában sikerül az első tíz között végeznünk. Kezdetben az ikerfiaimmal - Lacival és Zolival együtt rallyztunk, később már Kati lányom is velünk tartott. A srácok azonban munkájuk miatt ma már ritkán vannak itthon, így régi keceli barátommal, Lehoczki Zsoltival vállalkozunk egy-egy túrára. Hihetetlen érzés, amikor a technika és a természet korlátait feszegetjük. Arról nem is beszélve, hogy ilyen alkalmakon remek közösség kovácsolódik, hasonló érdeklődési körrel, ám ezernyi nézetkülönbséggel. A cél viszont közös: együtt lazítani, kikapcsolódni. Miszlik Zoltán sem hagyta ki a baráti találkozót, és az extrém sportélményt. Ő is autójába ült, hogy kellő gázfröccsökkel felkaptasson a siratófalon. Nem hibázott... Mint elmondta, örömmel fogadta a hírt, hogy a környékünkön is szerveznek offroad napot, hiszen így elérhető közelségbe kerülnek a somogybabodi tereprally élmények.

 

 

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés