Get Adobe Flash player
Száz horgász csalizott az egyesületi versenyen Nyomtatás E-mail
2012. augusztus 09. csütörtök, 06:38

Sikeres volt a Soltvadkert-Kiskőrös Petőfi Horgászegyesület június 17-én zajló éves horgászversenye. Míg a csónakokban 47- en, addig a parton 35 felnőtt, 12 ifjúsági és 9 gyermek akasztgatta a csalit a horgokra. 

A csónakosok között ezúttal a soltvadkerti Nyúl Józsefnek kedvezett a szerencse, aki egyetlen halat fogott ugyan, de az 5,8 kg volt. Második lett a keceli Tibold Kálmán 5,4 kg-mal. A harmadik helyre szorul az akasztói Kecskeméti András, éppen csak megelőzve a kiskőrösi Míg Norbertet.

A parton Pásztor Lajos csoda csalija diadalt aratott, majd 12 kiló pontyot fogott. A második Szűcs Zsolt 10 dekával előzte meg Turancsik Lászlót, aki 4,89 kgmal lett harmadik. Negyedik helyen a kaskantyúi Szamosvölgyi Zoltán zárt. Az ifjúságiak között a kiskőrösiek  arattak. Fábián Levente 10,45 kg-mal lett első, míg Tóth Bence 2.62 kilót fogott, Csatai Krisztián pedig 2,21 kg-ot. A gyermekhorgászok között a kislányoknak kedvezett a szerencse, a legtöbb apró halat a soltvadkerti Tóth Jázmin fogta, aki osztozott a fődíjban Szkenderovits Tündével, aki szintén 0,97 kg keszeget emelt a partra. Második lett Homolya Fannika, harmadik pedig Borboly Benjamin. A legtöbb halat fogó horgásznak járó elismerést, a Dénes István által Kugelmann Imre emlékére alapított díjat az idén Pásztor Lajos kapta.

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés