Get Adobe Flash player
Felavatták az új teniszcsarnokot Nyomtatás E-mail
2012. február 03. péntek, 07:31

Nagy László, a Kunságszesz Zrt. ügyvezető igazgatója személyében kiskőrösi tulajdonosa is van a Soltvadkert határában felépül, és a közelmúltban átadott vadonatúj teniszcsarnoknak. A legkorszerűbb technológiai felszerelésű, esztétikus, dupla pályás sportlétesítmény négy vállalkozó összefogásával valósult meg. 

Szabó Antal, a Polyfarbe Kft. tulajdonosa kezdeményezte a teniszcsarnok megépítését, ötletét megosztotta Dobszai Zoltánnal, a Variens Kft. vezetőjével. Ezt követően csatlakozott hozzájuk Nagy László Kiskőrösről és Sörös Gábor, a vadkerti Globál Plastik Kft tulajdonosa - ismertették az előzményeket az ünnepélyes megnyitón. 

 

S závay Ági teniszcsillag, Soltvadkert büszkesége örömmel koccintott a tulajdonosokkal

Dr. Kerényi János a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal igazgatója a kistérség lakosai nevében köszönte meg a vállalkozóknak, hogy példát mutattak arra, hogy a válság idején is lehet időt és energiát fordítani a nemes ügyekre. Soltvadkerten közel harminc éve alakult meg a teniszklub. Ezzel a létesítménnyel új fejezet kezdődik a térség sporttörténetében. 

Nagy László eddig sem volt ismeretlen a sportbarátok körében. Egy jó kerékpározás, vagy a tenisz jelenti számára a kikapcsolódást a mindennapok hajtásában. Rendszeres szponzora tehetséges sportolóknak, sportágaknak. Egyértelmű volt számára, hogy támogatja az új teniszcsarnok megépítését – mondta el lapunknak.

A megnyitó ünnepségen megjelent Szőke Sándor, a kiskőrösi Teniszklub elnöke és Domonyi László polgármester is.

 

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés