Gólzáporral kezdett az Eckerle Nyomtatás E-mail
2011. szeptember 09. péntek, 06:22

Megkezdődött az új, 2011/2012-es bajnokság az amatőr labdarúgó berkekben. Szó se róla, meg is telt a szabadidőpark az első meccseken. Még a hölgyek is kikísérték kedvesüket a pálya szélére. Talán ennek köszönhető, hogy remekül játszottak a fiúk. 

Tízest gurított a Kiskunvinnek az Eckerle, igaz a hátrányba került csapat hetessel megsorozta ellenfelét. A Kunság-Média is kiválóan kezdte bajnoki szezonját, ők is egy hét gólt értékesítettek a Barátok hálójában. A Grapexnek most nem feküdt a játék, a háromgólos előny a Korona javára írható. Izgalmakban nem volt hiány kedden sem, amikor a B liga csapatai csaptak össze. Ott a Multifrost győzedelmeskedett a legtöbb góllal, nyolcat gurított a Kőrösvíznek. Az új gárda, az Uccsó Team is kiválóan debütált, ikszelt a Druk-ker csapatával.

- Az új bajnoki szezont új felosztásban kezdték a csapatok - tájékoztatott Harangozó Péter sportigazgató. - Összesen 22 csapat nevezett, többnyire ismert, régi gárda. A Speciális nem indult, viszont két új csapat jelentkezett: a keceliekből, imrehegyiekből álló Uccsó Team, valamint a Szabadidőpark büféjének üzemeltetője, Horváth István verbuvált egy csapatot SZIP néven. A versenybizottság több csapat kérésére úgy döntött, hogy két ligát indít 2011-ben, hasonló „súlyelosztásban”. Így mindkét ligába került a tavalyi első, második és harmadik csoportból is gárda. Abban is megegyeztek, hogy minden hétfőn az A liga lép pályára, keddenként pedig a B liga csapatai játszanak. Tavasszal fordul a beosztás. A sportigazgató kéri a játékosokat és a szurkolókat, kiemelten figyeljenek a szabadidőpark tisztaságára, és használják a pálya szélén elhelyezett hulladéktárolókat.

A Maxx Team fiatal játékosokkal frissült: a Szentpéteri Pince is szponzorálja ezentúl a csapatot. 

Eredmények:

I.csoport:

Grapex-Korona 3:6

TT.Log-Max Team 6:4

Barátok-Kunság M. 1:7

SZIP-Sipiker 2:3

Eckerle-Kiskunvin 10:7

II.csoport:

Akker Plus-Falábúak 4:3

Torpedó-Protokon 0:6

Kőrösvíz-Multi-Frost 2:8

Uccsó Team-Druk-ker 5:5

Nosztalgia-Pénzügyőr 2:6

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés