Kiskőrösi motoroslovag Nyomtatás E-mail
2011. május 27. péntek, 09:04

Quados berkekben már jól ismert név Jarjabka József kiskőrösi versenyzőé. A fiatal, ám rendkívül tehetséges négykerekű motoroslovag az idén is elstartolt.

Joci eddig csak a hétfutamos, quad-cross első osztályban állt rajthoz, ebben a szezonban azonban benevezett a Short Track Quad Országos Bajnokságra is.
Az idei bajnokságokban a nagyreményű versenyző hét cross és öt short futamban méri össze erejét a sportág legjobbjaival a Suzuki nyergében.


A cross mezőnyben Monoron a negyedik, Ácson a hetedik helyen száguldott be a célegyenesbe, így most a bajnokság negyedik helyén áll, ami nem kis teljesítmény az EB-s „nagyok” között. Ezzel az eredménnyel már most túlszárnyalja tavalyi önmagát, ami nagy bizakodásra ad okot a szezonvégi dobogó-közeli helyezéshez. A short track versenyen már nem volt ilyen szerencsés. Sajnos Máriapócson szétment a motor teleszkópja, így ott csak az ötödik helyen futott be. Egy nagykőrösi amatőr futamon viszont, május 7-én a második helyen végzett.

A fiatal quados a tél folyamán nemcsak járművét, hanem saját magát is „feltuningolta”. A felkészülés során az erőnlét fejlesztésére és a versenystratégiák-taktikák kidolgozására helyezte a hangsúlyt. Édesapjával, idősebb Jarjabka Józseffel - aki edzője és trénere is egyben – elemezték, végigbeszélték az elmúlt év futamait, hogy az előrelépés érdekében kiszűrjék a hibákat.

Szurkoljunk neki, hogy feljebb kerüljön a listán és elképzelései valóra váljanak!
Hajrá Joci!

 

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés