Get Adobe Flash player
Általános iskolások atlétikai versenye Nyomtatás E-mail
2011. május 24. kedd, 07:45

Nagy sikerrel, több száz résztvevővel rendezte meg a sportigazgatóság az általános iskolák atlétikai versenyét.


A kisebbek három próbában állták a sarat, ahol a fiúk közül a Petőfi iskola növendékei a 3., a Bem pedig a 4. helyen zárt. A petőfis lányok a dobogó első fokáról éppen csak lecsúsztak, a bemesek viszont az utolsó helyen végeztek. Egyéniben két fiút lehet kiemelni: 3. helyen Sztankovics Gergő, 4. helyen Haskó Adrián zárt. A lányoknál Petróczi Dóra, Frei Petra és Opauszki Viktória került az első hatba.

4 x 100 méteres váltófutásban 3. lett a Petőfi lánycsapata (Ferenczi Anna, Krecs Barbara, Opauszki Viktória, Petróczi Dóra), 4. helyen végzett a Bem lánygárdája.(Nagy Eliza, Kelemen Alexandra, Markó Kira, Rózsavölgyi Rebeka)
A fiúnál a bemesek a második helyen futottak a célba (Piller Szabolcs, Szegedi Dominik, Kiss Tóth István, Bálint Attila) megelőzve a petőfiseket. (Haskó Adrián, Szabó Dávid, Podobni Péter, Tüth Norbert)

Négy próbában a fiúknál és a lányoknál is a petőfis diákok bizonyultak a legügyesebbnek.
Egyéniben az első négy helyen petőfis fiú zárt: Mokrickij Viktor, Fábián Tamás, Lengvári Szabolcs, Petróczi Kis András. A lányoknál pedig a petőfis Bognár Erika, Benedek Gabriella, Verebélyi Lora mögött zárt Gyepes Dorottya és Eszenyi Ildikó a Bemből.

4 x 100 méteres váltófutásban a lányoknál a bemesek (Fekete Eszter, László Luca, Eszenyi Ildikó, Czakó Mónika) győztek, a fiúknál pedig a petőfisek (Viktor Mokrickij, Danis Norbert, Lengvári Szabolcs, Fábián Tamás).
Öt próbában a bemesek a másodikak lettek a keceli gyerekek mögött.

Egyéniben a bemes Rimár Péter ezüstéremmel gazdagodott, Andriska Renáta és Juhász Vivien 5. és 6. helyen ért célba.
4 x 100 méteres váltófutásban a bemes lányok (Szentpéteri Flóra, Hrutka Viktória, Tóth Anita, Hambalkó Bianka) a második, a fiúk (Rimár Péter, Tóth Tamás, Bándi Zsolt, Markó Roland) első helyen zártak.

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés