Júniusi Roncsderbi Nyomtatás E-mail
2011. május 19. csütörtök, 09:23

Május elsején a Duna Kupa amatőr autocross versennyel nyitotta meg kapuját a több évtizedes múlttal, és nagy versenyszervezői tapasztalattal rendelkező Motocross SE fenntartásában működő pálya. Az év folyamán több újszerű versenyprogrammal várják majd az érdeklődőket.


Június 26-án a Magyar Országos Roncsderbi Szövetség szervezésében a Roncsderbi Nemzetközi OB futamain izgulhat a közönség. Kelemen József egyesületi elnök és a szervezők reményei szerint soha nem látott számban állnak a startvonalhoz a járművek.

Három utánpótlás korcsoportban kormány mögé ülnek a gyerekek is, – a legkisebbek szülőkkel – és külön érdekességnek ígérkezik a LADA, a szerelői, valamint a női futam. A szuperfutamban mindenki egyszerre lép majd a pályára. Az amatőr versenyre OB-n kívül bárki, bármilyen autóval benevezhet. A Duna-Tisza közének legnagyobb bajnokságára osztrák és német versenyzőket is várnak.

Július 2-án a Motocross Délkupa, július 31-én a Duna Kupa Amatőr Autocross Verseny ígér tartalmas szórakozást a Kecel Ringen a roncsderbi elkötelezettjeinek.
További információk: 06-70/330-4523, www.kecelring.hu

 

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés