Magabiztos győzelem Nyomtatás E-mail
2011. április 26. kedd, 14:29

Az áprilist pihenéssel kezdték a tázlári labdarúgók. Az első hétvégén a pálya körüli szépítgetést, takarítást végezték nagy lelkesedéssel. Majd 8-án Jászszentlászlóra utaztak, ahol magabiztos győzelmet arattak.


Bálint István edző összegezte az eseményeket:
- Az első félidő felén két tázlári játékos nagyon ügyesen meglódult előre, majd kiháromszögezve az ellenfél védőit, Kószó Gábor a jobb alsó, hosszú sarokba rúgta a labdát, ezzel megszerezve a vezetést. A gól még nagyobb lendületbe hozta a jászszentlászlói gárdát, így hosszú ideig átvették a játék irányítását, ami a második félidőben eredményt is hozott számukra. Kiegyenlítettek.

A 2. félidő közepén egy szerencsés góllal ismét megszerezte Tázlár a vezetést. Ezúttal Pap Győző talált az ellenfél kapujába. S annak ellenére, hogy óriási nyomás alatt voltak a vendég tázláriak, és szinte mindvégig a védekezésre kellett ráállniuk, egy ellentámadásból remek helyzetfelismeréssel újabb pontot szereztek. Pap Győző másodszorra is gólt lőtt, ezzel beállította a mérkőzés végeredményét, 3:1-et.

Kiemelkedő játékot mutatott: Palcsik Róbert kapus, Ormai Gábor és Pap Győző. A következő mérkőzések vidéken lesznek, először Orgoványra majd Kiskunmajsára látogatunk. Április végén Szank majd Bócsa csapatát fogjuk fogadni Tázláron. A jelenlegi eredmények alapján Tázlár a tabella 8. helyén áll.

 

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés