Get Adobe Flash player
Vadkert-Kiskőrös 1:0 Nyomtatás E-mail
2011. április 26. kedd, 13:25

Kimagasló teljesítményt nyújt az idei szezonban is a Soltvadkert FC, hiszen 26 mérkőzés óta veretlenek. Legutóbb a nagy riválist, a Kiskőröst verték 1:0-ra. A valódi szomszédrangadón közel négyszázan szurkoltak a két város gárdájának, annak ellenére, hogy iszonyatos szél fújt.
Sörös Gábor edző elmondta, a cél a bajnoki dobogó, annak is minél magasabb foka. Tompa ellen is kitűnően játszott egyébként a csapat: itthon fogadták a dél-alföldi városka labdarúgóit, és 3:0-ra verték őket. Legjobbak: Kelemen János, Gillich Balázs, és ifj. Csehi István. Góllövők: Kelemen János, Holczimmer Tamás és Tamaskovics Alexander.


- A kiskőrösi szomszédokat 400 néző várta – összegezte a Vadkert-Kiskőrös találkozót az edző. - Kemény, küzdelmes mérkőzésen maradtak alul a vendégek. Csupán egy gól volt a vadkert előnye, de ez most eldöntötte a végeredményt is. A kiskőrösnek is volt egy szép helyzete, gól is lőttek belőle, de a partjelző lesnek ítélte, így a gólt érvénytelenítették. A döntést a szurkolók vitája követte, de attól még az eredmény maradt.


Kiskőröst az utóbbi években Vadkertnek nem sikerült legyőznie, most azonban fordult a kocka. A mérkőzés egyetlen gólját Tóth Árpád rúgta. A játékvezető a meccs során jócskán osztogatta a sárga lapot, így a következő mérkőzéseken igencsak figyelni kell a szabálytalanságok elkerülésére, az óvatosabb játékra.

Sörös Gábor kiemelte, nagy segítség a csapatnak, hogy anyagi nehézségekkel nem kell szembesülniük. Több kisebb támogatójuk van, köztük az önkormányzat is.

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés