Hozd formába a tested és a lelked! Nyomtatás E-mail
2011. április 15. péntek, 10:00

Ezzel a szlogennel csábítják az érdeklődőket a Soltvadkerti Városi Sportcsarnokba a zumba-fitness őrültjei!


Latin ritmusokkal felpörgetett, könnyen követhető, kalóriaégető, táncos fitness-party várja a mozgásra vágyókat. Érezd a zenét és lazulj el!  - hirdetik az oktatók. A főszervező: Kévés Andor nem ismeretlen a táncos szakmában. Elmondta, ez most a legújabb őrület, amihez nincs szükség több éves táncos múltra, vagy hosszú, bonyolult koreográfiák betanulására, de még csak férfipartnerre sem.

- Az első lépések még lehet, hogy suták, de hamar felveszi az ember a ritmust. A többieket és az edzőt figyelve remekül lehet követni a lépéseket, mozdulatokat. A lényeg itt tényleg nem a mozdulatsorok precíz betanulásán vagy ismétlésén van, hanem maga a mozgás és a hangulat a fontos.

Itt pillanatok alatt olyan közvetlen és baráti hangulat alakul ki a közös táncoktól, amely gyakran csak összeszokott társaságnál tapasztalható. Igaz, van néhány közös vonás a résztvevőkben: aki ide eljön, kedveli a latinos ritmusokat, a felszabadító táncot és a mozgást is. Itt az ember úgy izzad, úgy égeti a zsírt és fogyasztja a kilókat, hogy közben jól érzi magát –tette hozzá a csábító gondolatokat Andor.

A meghirdetett rendezvényre Szeged ismert és elismert zumba-sztártanár, Roszkos Annamária lesz a segédje abban, hogy mindenkit jól megmozgassanak.
A rendezvény április 17-én, vasárnap 10-és 11 óra között várja a résztvevőket.

 

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés