Férfi kézilabda: győzelem és vereség Nyomtatás E-mail
2011. április 15. péntek, 09:57

Itthon fogadta a Kiskőrösi KSK az ezüstéremre esélyes Szigetvár csapatát. Az Agrárexpo miatt csütörtökön zajló mérkőzésen kicsit kevesebben szurkoltak, de a fiúk így is hozták a tőlük elvárt formát.
A felnőttek 5, az ifjúságiak 11 gólos különbséggel nyerték a meccseket. A szurkolók most sem csalódtak az utánpótlás nevelésben, parádés mérkőzésen bizonyították tehetségüket a srácok.

Április 3-án vasárnap a nagy mumus hazájába látogattak kézilabdázó fiaink. Ahol sajnos csak asszisztáltunk a Siklós bajnoki címéhez.
Harangozó Péter egyesületi elnök elmondta, nagy előkészületek folytak a mérkőzés előtt, Siklósnak ugyanis ez a két pont kellett a bajnokká avatáshoz. A bírók a kiskőrösi gárda nagy riválisának városából, Nagykanizsáról érkeztek.

Az első félidő végéig csupán 2-3 góllal vezettek a hazaiak. (félidő 19:12) A második félidőben sem nagyon sikerült az eredményen szépíteni.

A fiatal és tehetséges Csernák Gábor kapust fejbe lőtték a labdával, az ellenfél pedig fokozatosan felőrölte a kőrösi fiúk erejét, energiáját. Az utolsó 4 percben két 5:1-es szériával úgy megsorozták a siklósiak a mieinket, hogy 10 fölé emelkedett a gólkülönbség.

A Siklós győzelme valódi örömjáték volt, tomboló 400 fő feletti közönség előtt. A kiskőrösi csapatból a legtöbb gólt Szabó Tamás és Lomjánszki Pál értékesítette.
Az ifjúságiak Siklóson is hozták a győzelmi pontot. 30:19-re nyerték a mérkőzést. Gucsi Máté és Nyúl Zoltán 7-7 gólt lőtt.
Következő mérkőzés: április 17. szombat 15 óra ifjúsági, 17 óra felnőtt Kiskőrösi KSK-Ercsi

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés