Fekvenyomó- és szkanderverseny Kiskőrösön Nyomtatás E-mail
2011. február 24. csütörtök, 10:27

Izsákról, Ágasegyházáról, Soltvadkertről, Kecelről, Soltszentimréről érkeztek erős emberek Kiskőrösre, a Power Team Klub által szervezett versenyre.


Dagadtak az izmok, amint nekifeszültek az erőemberek… A férfiak testalkatán látszott, hogy nem kezdők a szakágban.

A találkozó díszvendége és egyik bírája Czérna János sportigazgató volt, aki mellett Hachbold Zoltán fekvenyomó bajnok és Turú Balázs edző bíráskodott. Mindenki szurkolt mindenkinek, sőt még a sikertelen próbálkozásokat is megtapsolták, ezzel is biztatva a kezdőket a további kitartó edzésre.

 


Négyen az izomemberek közül.
Kovács Gábor:
- Most vagyok végzős a Wattay Szakközép Iskolában. Kicsit több mint két éve edzem, de versenyekre csak másfél éve járok. Esztétikai fitnesz centrumba edzem, Kőrösön. Régebben is volt itt egy verseny, ahol aranyérmes lettem. Most is meg akartam mérettetni magam, itt, a helyi versenyen. Korábban szerepeltem diákolimpián, több versenyen vettem részt, és csapattal is dobogóra állhattam már. Ebben a sportban számomra a legfontosabb hogy a testem ki tudjam dolgozni, formálni. Az edzőm Hársch Attila.


Tóth Krisztián:
- Jelenleg a kiskőrösi Petőfi Sándor Gimnázium 11.Ny osztályos tanulója vagyok. Ez volt életem első versenye ebben a sportágban. A súlyomat már csak izmok felszedésével szeretném növelni. Izsákon a sportcsarnok konditermében edzem. Nekem nincs trénerem, önszorgalomból heti kétszer edzem magam a barátaimmal. Más sportágban is részt veszek. Évek óta focizom, sportlövészetre járok, és küzdősportot is űzök. Célom a testépítéssel, hogy kihozzam magamból a maximumot, persze szerek nélkül. Példaképem: Hörcsög Lajos (Izsák) és Ronnie Coleman ( nyolcszoros Mr. Olimpia győztes).


Hörcsög Lajos:
- A szakmám programozó, számítógépeket szerelek Izsákon. Tíz éve kezdtem el edzeni ugyanott, a helyi sportcsarnokban, szerény körülmények között. Versenyekre eddig csak nézőként mentem el, most azonban első alkalommal ki is próbáltam magam ebben a sportágban. Meglepődtem az első helyezésen! Nagyon jól esett, és ezúton is köszönöm ezt a lehetőséget a szervezőknek! Példaképem nincs, de ha választanom kellene, akkor Németh István (Steve Namat) lenne az.


Szemerédi Áron:
- Hivatásom rendőr vagyok, jelenleg a Kiskőrösi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály Felderítő Alosztályánál nyomozóként dolgozom. Kiskőrösön két éve élek, előtte Kecskeméten laktam. Az edzést már ott elkezdtem, aktívan pedig 19 éves korom óta sportolok. A testépítés és az erőemelés áll a legközelebb hozzám. A testalkatomat annak köszönhetem, hogy több mint 9 éve edzek folyamatosan, mellette pedig rengeteget eszem. Nem részesítem előnyben a táplálék-kiegészítőket, de sajnos azokra is szükség van. A doppingszereket viszont teljes mértékben kizárom, és nagyon elítélem…


Eredmények
Fekvenyomás:
70 kg: 1. Tóth László, 2. Szabó Gábor, 3. Szabó Ádám, 4. Stenczel András, 5. Molnár Dániel
80 kg: 1. Kovács Gábor, 2. Cseh-Szakál Pál
90 kg: 1. Bányai Zoltán, 2. Csiszér Levente, 3. Karl József, 4. Halek László, 5. Salacz János, 6. Dóka András, 7. Tóth Krisztián
+ 90 kg: 1. Hörcsögh Lajos, 2. Sirok István, 3. Dóka Márton

Szkander
I. kategória: 1. Stenczel András, 2. Lippai Dávid
II. kategória: 1. Csiszér levente, 2. Szemerédi áron, 3. Salacz János, 4. Hörcsögh Lajos

További képek a cikk galériájában >> (Fekvenyomó verseny Kiskőrös 2011)

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

Cikk galériája

 

 
Hirdetés