Get Adobe Flash player
Teltházas téli tréningek Nyomtatás E-mail
2011. február 10. csütörtök, 11:15

Nagy a készülődés a kézilabdások háza táján, hiszen nemsokára indul a tavaszi szezon. Addig azonban még láthatjuk kedvenceinket a sportcsarnokban szerepelni.

Február 5-én rendezik meg ugyanis a hagyományos Borváros Kupát, melyen a házigazdák az NB I/B-ben játszó Kalocsa csapatát, az NB/II-ben játszó Kiskunhalast, és Rideg Isti szervezésében a Veszprémi Egyetem kézilabda csapatát fogadják.


Harangozó Péter az egyesület elnöke elmondta, gyakorlatilag a csapat télen sem hagyta abba a munkát. Mivel nincsenek a gárdában idegenből jött játékosok, egy-két egyetemista kivételével mindenki részt tudott venni a tréningeken.

- Még az ádventi időszak alatt is összejártak a fiúk. Ügyesen megszervezték a faházas kóstoltatást, amelyből jelentős bevételt kovácsoltak. A közös döntés alapján ebből az összegből labdákat veszünk, és ha még futja, akkor cipőket is.

Az igazi munka január elején kezdődött. Egyelőre az alapozó edzéseket végzik a játékosok. Mindig van egy kis játékos bemelegítés, majd levezető foci, fogójátékok. Medicin labdás erősítés, iramfutások, az ünnepek alatti egy-kéz plusz kiló lefaragására. A Borváros Kupa előtt másik tornára nem készülünk.

Ez a mérkőzés sorozat fogja előkészíteni a szezon folytatását a bajnokságban. A veszprémi egyetemisták itt is fognak aludni, Ridegék vendéglátását élvezve. Így igyekszünk a sportbaráti kört ápolni, bővíteni – mondta az elnök.

A bajnokságot február 12-én hazai meccsel kezdik: 14 órakor az ifik, 16 órakor a felnőttek lépnek pályára a Pécsi VSE II ellen. A játékosállományban változást nem terveznek. Még négy forduló jelenti az alapszakaszt. Pécs után Nagykanizsára mennek, majd Szigetvárra. Sajnos a nagykanizsai mérkőzés ideje egybeesik a gimnázium báljával, ezért több hiányzóval is számolnak, pedig a bajnokság egyik legnehezebb meccsének ígérkezik a kanizsai. Március elején a Siklósiak elleni mérkőzéssel záródik le az alapszakasz.

Az biztos, hogy a „felsőházban” folytatják, a pontjaik alapján ez egyértelműnek látszik. Hogy hány bónuszpontot visznek magukkal, az a hátralévő négy meccsen eldől. Céljuk: az alapszakaszban legalább a harmadik helyen bejutni. Érdekes bajnoki záró elé nézünk!

x   x    x

A február 12-i mérkőzés után rendezik meg a hagyományos kézilabda bált a Fortuna étteremben, ahova már lehet jelentkezni. A belépőjegy ára: 3500 Ft. Zenekar: Fehér Tamás és felesége (Intim duo).
Jegyrendelés: Harangozó Péter: 06-30/94-36-071

 

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés