Vadkerten pattogott a labda Nyomtatás E-mail
2011. január 31. hétfő, 09:34

A Soltvadkerti TE Asztalitenisz Szakosztályának szervezésében január 2-án tízedik alkalommal rendezték meg a "Hardt - Speednet" Szilveszteri Asztalitenisz Kupát, melyet ez alkalomból Weinhardt János Emlékversenyként hirdettek meg.


Az esemény egyben megyei csapatverseny is volt, rekordot elérő nevezési létszámmal. Összesen 125-en álltak asztal mögé. A megyéből kecskeméti, bajai, kiskunhalasi, kalocsai, lakitelki, kiskőrösi, keceli, kunbajai dunaegyházi, és soltvadkerti asztaliteniszezők érkeztek.


Rajtuk kívül Budapestről, Szegedről, Pécsről és Sárbogárdról is neveztek versenyzők Soltvadkertre.

A kupán négy országgyűlési illetve önkormányzati képviselő: Font Sándor, Kerényi János, Májer Ferenc és Kárász András is megmérettette magát. A rendezők részéről Mátyus Zoltán elmondta, igen izgalmas, jó mérkőzéseket vívtak egymással a játékosok, amely végén több kategóriában is hirdettek végeredményt, mely után Zsikla István pörköltjét kóstolhatták meg a vendégek.


Eredmények:
NB-s kategóriában első helyen bajai kettős, másodikon kecskeméti, harmadikon lakitelki, míg a negyediken hazai páros végzett: Palatinusz Róbert és fia Martin.

Megyei I. kategóriában budapesti, bajai és kiskunhalasi kettősök után a negyedik helyen zárt Gáspár Pál és Mátyus András. Megyei II. kategóriában kiskunfélegyházi és paksi csapatok mögött harmadik helyen végzett a soltvadkerti Font MárkBibó Balázs páros, megelőzve a helyi Várszegi IstvánKárolyi Tibor párost.


Megyei III. kategóriában vadkerti győzelem született Fehér TamásFarkas Zoltán személyében, és a harmadik helyre szorult a Font Sándor- Májer Ferenc kettős.

 

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés