Focisuli évértékelő Nyomtatás E-mail
2011. január 27. csütörtök, 09:51

Közel kétszázan vettek részt a soltvadkerti általános iskola ebédlőjében megrendezett évértékelő gyűlésen, ahol Csesznegi Lajos egyesületi elnök számolt be az idei szezonról.
Nem rejtette véka alá, hogy kissé elégedetlen az eredményekkel és a gyereklétszámmal is. Az egyesület mindent megtesz az előrelépésért, de a játékos hiánnyal sajnos nem tudnak mit kezdeni.

A 14 óvodás edzője Udvarhelyi Attila, a 2002-2004 között szülöttek (14 fő) trénere Hímer István, a 2000-2001-es korosztállyal (14fő) Holczimmer Tamás dolgozik, az 1998-1999-ben született 16 játékossal pedig Nagy Árpád. A kapusedző Hatvanyi Edvárd.

Az elnök kiemelte, hogy a gazdasági helyzetük megőrizte stabilitását. Köszönhetőem az önkormányzatnak, a szponzoroknak, és természetesen a szülőknek.

- Változatlanul nagy részvétellel kívánjuk megrendezni január 23-án a Sörös Lajos, február 13-án a Dobszai Ferenc emléktornákat valamint, március 5-én a Focipalánták kupáját - sorolta Csesznegi Lajos. - Az egyesületi vezetés és szakmai stáb nevében köszönetet mondunk támogatóinknak és továbbra is azon leszünk, hogy minél több egészséges, tehetséges sportembert neveljünk városunknak illetve a magyar labdarúgásnak.

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés