Get Adobe Flash player
Élen a kézilabdázók Nyomtatás E-mail
2010. december 16. csütörtök, 13:43

Másodikak a tabellán a kiskőrösi kézilabdázók. Óriási küzdelmek árán, de kitartóan menetelnek a kiskőrösi kézilabda csapat tagjai a NB II. Dél-Nyugati csoportban.


A játékvezető engedélyt adott
Télapónak a kezdő dobásra



A felnőttek az utolsó meccsük előtt a második helyen állnak, maguk mögött tudva kilenc győzelmet és két vereséget. Egyedül a Siklós áll előttük négy ponttal.

A dobogót vélhetően már a lábuk alatt érezhetik, ám tavasszal is fel kell venniük a versenyt az ellenféllel szemben.

A múlt héten zajló utolsó hazai mérkőzésükön magabiztos győzelemmel búcsúztak a szurkolóktól. 40:15-re, félidőben 19:8-ra verték a Balatonboglár SC gárdáját.

Az ifjúsági kézilabdázók sem hoztak szégyent a kiskőrösi támogatókra és lelkes, kitartó bíztatóikra. Olyannyira nem, hogy az elmúlt hetek során ők is a tabella élbolyába tornázták magukat.


Noha egyáltalán nincs könnyű dolguk, mert a fiúk többsége egyetemi és főiskolai tanulmányok miatt nem ritkán csupán csak heti egy alkalommal tud együtt edzeni a csapattal. Ami persze szerencsére az eredményességükön egyáltalán nem látszódik. Lelkesedésük, tehetségük vitathatatlan, annak ellenére, hogy a legügyesebb játékosok olykor komoly sérülésekkel küzdenek.


Az utolsó hazai mérkőzésen ők is, mint a felnőttek, magabiztos győzelemmel zártak a meccset. Egyúttal készülnek a következő, szezonzáró mérkőzésükre, amit a fifikás ellenfélnek mondott Ercsi ellen játszanak majd, idegen pályán, az ercsi vérmes szurkolói előtt.

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés