Félegyháza vitte el a XIX. Toyota szaki kupát Nyomtatás E-mail
2010. december 08. szerda, 14:52

Nyolc csapat részvételével rendezték meg a hagyományos teremlabdarúgó tornát a Wattay Szakközép és Szakiskola pedagógusai és növendékei.


Az egész napos, több fordulós küzdelmeken a félegyházi diákok vették a legjobban az akadályokat. Igaz, csak egy góllal verték a kiskőrösi gimnazisták csapatát a döntőben, így a hazai fiúk nyakába „csupán” ezüstérem került.


A szervező iskola csapatai az idén az ötödik és a hetedik helyen szerepeltek. A legjobb kapus: Péter Csaba (Dózsa Kalocsa) lett, a legjobb mezőnyjátékos: Ürmös Péter (Kiskunfélegyháza), a gólkirály: Markó Ádám 8 góllal (Wattay I. Kiskőrös). A legjobb hazai játékosnak Kuti Tamást és Tóth Balázst választották.


A Wattay Középiskola és Szakiskola idén is 2 csapattal nevezett, hogy minél több tanulónknak biztosítsák játék lehetőségét. Sajnos sérülés miatt mindkét csapatból hiányoztak meghatározó játékosok, amit a helyezések is tükröztek - mondta Csatai Gáborné a Wattay II. csapatának edzője. Az erős mezőnyben a bizonytalanságot, és a hibázást az ellenfelek azonnal kihasználták.


A tavalyi kupagyőztes Kalocsa elleni utolsó mérkőzésén a csapat végre magára talált. A folyamatosan vezető Kalocsát az utolsó percben 3-3-as döntetlennel elbúcsúztatták a döntőtől.  
Wattay I. csapatáról edzőjük Dobosiné Nagy Gabriella nyilatkozott.

- Az eredeti csapatkeretből sérülés miatt 2 meghatározó játékos maradt ki, akik a védelem alapemberei voltak, így módosítani kellett az egész felállásunkat, taktikánkat.
A csapatból került ki a torna gólkirálya: Markó Ádám. Kiemelkedő, egyenletesen megbízható játékot mutatott a kapus: Váczi Szabolcs, valamint kiemelném a legjobb hazai játékos címet is elnyerő Kuti Tamást.


Az intézmény ezúton mond köszönetet a rendezvény támogatásáért az M+F Autó Kft-nek, Mészáros Györgynek, a Wattay Diáksport Egyesület vezetőinek (Csatai Gáborné és Dobosiné Nagy Gabriella) a labdarúgó torna megszervezéséért, a rendezvény biztosításáért Musza Tibornak és segítőinek, a színvonalas oklevelek elkészítéséért Horváth István informatika tanárnak, segítő diákjainknak (11. A-11. B), akik a rendezvény színvonalas lebonyolítását biztosították, a résztvevő csapatoknak a sportszerű, izgalmas mérkőzésekért.

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés