"Ring-mérleg" Kecelen Nyomtatás E-mail
2010. november 29. hétfő, 11:59

Meglehetősen rossz évet zártunk a Kecelringen- mondja Kelemen József, a Keceli Motocross SE elnöke. A csapadékos nyár miatt három versenyünk elmaradt és arra is volt példa, hogy egy versenyt kétszer is elhalasztottunk.

Összesen hány versenyt rendeztek?
- Május nyolcadikán tartottuk az első Quad OB verseny két futamát, amelyet szabad és időmérő edzés előzött meg. Május 15-én a Dél-Kupa Motoros verseny helyszíne voltunk, de 12 órakor le kellett fújni a napot, úgy ömlött az eső.

A rákövetkező napon a roncsderbysek és a quadosok vették volna birtokba a pályát, de mivel az eső még mindig szakadatlanul esett, ezért a verseny időpontját áttettük július 11-re. A szeptember 5-ére tervezett roncsderby második fordulót ugyancsak el kellett napolni.

Az utolsó verseny időpontját nem volt egyszerű kikalkulálni, hiszen a versenyzők közül sokan a szlovák és a lengyel nemzeti kupában is indultak, igazodni kellett a választáshoz is, így aztán október 9-én tartottuk meg.

Nem volt így ráfizetéses az év?
- Ha támogatónk nem segítettek volna ki minket a bajból mindenféleképpen deficittel zártunk volna. Nem vesztettük el lelkesedésünket, jövőre szintén két quad és két roncsderby bajnoki verseny rendezését vállaljuk, sőt a tervek szerint egy Trabant futamnak is helyet adunk.

A visszajelzések szerint az ország egyik legjobb pályája a miénk, hiszen 12 karbantartó gépünkkel és alkalmanként mintegy 30 segítőnkkel, vizsgázott pályabíróinkkal folyamatosan megteszünk mindent annak érdekében, hogy a versenyzők jó körülmények között „állják a sarat”.

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés