Játékos tornaórák Nyomtatás E-mail
2010. november 11. csütörtök, 13:31

Ezzel a címmel szervezett 40 órás akkreditált képzést az Együtt a Daganatos Gyermekekért Alapítvány elnöke, Takácsné Stalter Judit a Mező utcai rehabilitációs otthonban.

Az oktatást Pektor Gabriella klinikai gyógytestnevelő és Andor Ildikó klinikai gyógytornász vezették. Meghívott előadó dr. Kovács Gábor PhD egyetemi docens és Liczencziás Ferenc pszichológus, családterapeuta volt. A tanfolyamon olyan segítő szakemberek – ápolók, gyógytornászok, önkéntesek – vettek részt, akik a beteg gyerekek életminőségén tudnak javítani.

A képzést szakszerűen, de közérthetően kaptuk. A szervezés minősége és pontossága tökéletes volt. Az előadást szemléltetés kísérte, majd a gyakorlatban próbálhattuk ki a tanultakat. Az eszközök mindenki rendelkezésére álltak, így nem kellett arra várni, hogy kipróbálásra átadjuk egymásnak.

Pektor Gabriella felhívta figyelmünket a tudatos játékvásárlás fontosságára, amelyet nem csupán a beteg gyerekek szüleinek érdemes megfontolni. Mindemellett rengeteg szakirodalommal segítette a tanultak jobb megértését.
Köszönetet mondok a képzési lehetőségért minden résztvevő nevében.

Grábics Istvánné

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés