Sporttörténelmet írtak a férfi kézisek Nyomtatás E-mail
2010. november 09. kedd, 08:53

Hét mérkőzésből hét győzelem! 14 ponttal az első helyen áll a tabellán a Kiskőrösi KSK.


Nagykanizsa ellen a vártnál harcosabb csapattal találták magukat szemben, bár volt némi információjuk a gárdáról, Lomjánszki Pali két évig játszott náluk. Az első félidőben Kanizsa magához ragadta a vezetést.


Kiss Gergely szinte tarthatatlan volt, egymaga 11 gól lőtt a kőrösi kapuba! A 2. félidőben a 21. percre sikerült magabiztos előnyt szerezni (21:16). Ekkor azonban a csapat „kényelmesen hátradőlt egy karosszékben”, és hat perc alatt az ellenfél kiegyenlített. Az elnyűhetetlen Szabó Totya először büntetőből, majd egy betörésből szerzett góllal kicsikarta a győzelmet.


A szigetváriak elleni mérkőzésen Domonyi László polgármester Harangozó Péterrel, az egyesület elnökével közösen köszöntötte a csapatot és a szurkolókat. A városvezető még a kezdő dobást is bevállalta.

Az 5. helyen álló vendégek nehezen adták be a derekukat, de a félidő végére jelentős különbséggel vezettünk.(16:9) A 2. játékrészben mindenki pályára léphetett. Tomkó Pál 7 góllal járult hozzá a magabiztos győzelemhez. (33:24)

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés