Megnyitotta kapuit a SZIN! Nyomtatás E-mail
2015. augusztus 25. kedd, 16:00

A tegnapi nappal végre kezdetét vette a 2015-ös Szegedi Ifjúsági Napok Szegeden.

 

 

A napfény városában az időjárás is a fesztivál malmára hajtotta a vizet, hiszen a több napos esőzés után a fesztivál első napjára 30 fok és napsütés várta a SZIN-ezőket. Az igazán eltökéltek már hajnalban letelepedtek a bejárat elé, hogy elsőként léphessék át a kapukat, amit nem sokkal 14 óra után meg is tehettek. Csak úgy mint utánuk még több ezren. Az idén először hat napos fesztivál első napján több mint 15 ezren buliztak az Újszegedi Partfürdőn. A Nagyszínpadon az első fellépő a Tha Shudras volt, majd a nézőteret a WellHello elnöki fellépése töltötte meg. 

 

 

Mindeközben a Live Aréna színpadán a Magashegyi Underground zenéjére tombolt a nép. 20:00-tól a Beatrice koncertezett a Mizo Színpadon. Fél 10-kor hatalmas tömeg skandálta izgatottan a Scooter talán egyik legnépszerűbb dalának, a Maria-nak dallamát: ,,"Töp Töp Töp Töröröppröppröpp, Töröpp Töp Töp Töröröppröppröpp"  (lásd: https://www.youtube.com/watch?v=KVjeheaFfsM) Nem hiába  hiszen Scooter a színpadra lépve fergeteges techno hangulatot teremtett. A lüktető zenét több ezer ember tombolta végig. A Nagyszínpad műsora erre a napra befejeződött, de a fáradhatatlan fesztiválozóknak bőven akadt még szórakozási lehetőség. 

 

 

A Live Arénában a Hiperkarma, éjféltől pedig Fankadeli számait élvezhette a közönség. Hajnalban az Anima SoundSystem Dj Set tartotta lendületben a bulizókat. A Mizo színpadon a Spythe Ghost, Náksi Attila, majd Erős és Spigiboy keverték a talp alá valót. A Wake Up Szeged Party Arénában a nap kiemelt sztárfellépője Erick Kasell volt. A hajnalig bulizók egy része pedig "némán tombolt" a PizzaFutár Silent Disco területén. 

 

 

A SZIN első napja jó időben és jó hangulatban telt. A plusz egy napot több ezer fesztiválozó kihasználta és kiengedhette a nyár végi fáradt gőzt. És a buli - egészen vasárnap hajnalig - meg sem áll!

 

 

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés