Get Adobe Flash player
SZIN: már több mint hatvanan a kezdő körben Nyomtatás E-mail
2014. június 16. hétfő, 14:20

Az idén mi is ott leszünk a SZIN-en! A programokról, a koncertekről közvetlenül a helyszínről tudósítunk.Több mint 60 fellépő neve már publikus az idei SZIN-en, és még legalább ennyi név bejelentése hátra van. A külföldi zenei produkciók között szerepel a brit slágergyáros Example, a tavalyi SZIN közönségszavazáson, élen végző Russkaja, de találkozhatunk az ÁRKÁD Party Arénában Franciaország legjobb dj-jével, Quentin Mosimann-el is.

 

 

A Nagyszínpad fellépői között ott lesz a brit slágergyáros Example, illetve a meghatározó hazai fesztiválzenekarok közül a Punnany Massif, a Quimby, a Kiscsillag, a Vad Fruttik, a The Carbonfools, a Magna Cum Laude, a 30Y, a Brains, az Ocho Macho, az Anima Sound System, a Csík Zenekar, a Republic, és ezzel még nem ért véget a sztárfellépők sora.

 

 

"Az ÁRKÁD Party Aréna hazai és külföldi sztár dj-k és elektronikus zenei produkciók kiemelt helyszíne lesz a SZIN-en. Ide érkezik Franciaország legjobb dj-je, Quentin Mosimann is. A dupla aranylemezzel büszkélkedő sztár nem csupán dj produkcióval készül, hanem egy frenetikus zenei show-val, ugyanis Quentin dj, énekes és dobos is egyben" - nyilatkozta Kurucsai János, a SZIN sajtószóvivője.

Az ÁRKÁD Party Aréna színpadán fellép a New Level Empire és a hazai dj-k legjobbjai is, mint Andro, Metzker Viktória, Newik, Edo Denova, Suck My Disco with Roberto & Kill The Pop, Drop The Cheese, Katapult DJ feat. Szasza, Dj Lennard, Dj Kincses, Dave Martin.

 

 

A SZIN további koncert helyszínein: érkezik a tavalyi SZIN közönségszavazás nyertese, a Russkaja, a retro zene kedvelői meghallgathatják a Sheyla Bonnick-kal érkező Boney M együttes legnagyobb klasszikusait. A hazai zenekarok közül pedig többek között a Subscribe, a Road, a Leander Rising, a Paddy And The Rats, a Random Trip, a Magashegyi Underground, az Intim Torna Illegál, a Bëlga, aHS7, a Bohemian Betyars, és a Belmodo csapata érkezik majd a SZIN-re.

 

 

Idén is lesz 0. nap! Sőt ezen a napon is – a SZIN többi napjához hasonlóan – zajlanak majd a progamok és koncertek. „Hamarosan bővebb információkkal jelentkezünk a 0. nappal kapcsolatban, de előzetesen annyit elárulhatok, hogy lesz meglepetésünk erre a napra is" – árulta el a SZIN sajtószóvivője.

 

További részletekért, aktuális információkért, újabb fellépőkért látogassa mindenki rendszeresen a SZIN weboldalát és Facebook oldalát!

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés