Get Adobe Flash player
Tisztelet az időseknek Nyomtatás E-mail
2014. november 13. csütörtök, 23:14

Ünnepi istentisztelet után kedves megemlékezéssel köszöntötték az időseket a Jó Pásztor Evangélikus Szeretetotthonban október 5-én vasárnap. Ezen a napon aratási hálaadó ünnepet is tartottak.

 

 

Az istentiszteleten Szűcs Mária iskolalelkész hirdetett igét és mondott köszönetet Istennek a termésért és azokért az évekért, amelyet a szépkorúak megéltek, és amelyeket közösen éltünk meg velük. Az istentisztelet után Lupták György esperes köszöntötte a megjelenteket és az ünnepelt idős embereket. Ezt követte az óvodások, a kiscserkészek, a fiatalok, valamint az otthon dolgozói és Molnár Pálné szolgálatával a köszöntő műsor.

 

Domonyi László polgármester a feladattudat fontosságáról beszélt, amely értelmet ad az éveknek. - Köszönettel tartozunk időseinknek, akiktől sok-sok szeretetet kapunk, miközben tapasztalataikkal segítik hétköznapjainkat – mondta, majd Szabóné Lovász Márta képviselővel átadták a megbecsülés és a tisztelet virágcsokrait az otthon két legidősebb lakójának, a 93 éves Jancsovics Sándorné Anna néninek és a 87 esztendős Borbély Lászlónak. Az ünnepet Kissné Volák Ildikó intézményvezető meghívására szeretetvendégség zárta.

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés