(Tá)borozni a pedagógusnak is jó! Nyomtatás E-mail
2014. április 26. szombat, 19:28

Táborozni, jaj de jó! címmel rendezett idén jótékonysági bálat a kiskőrösi EGYMI, valamint a „Játékkal a tudásért” Alapítvány március 22-én este a speciális iskola tornacsarnokában.

 

 

A vidám hangulatú rendezvényen, már a belépő sem volt egyszerű, hiszen a vendégeknek először egy alacsony kapun, majd különféle akadályokon kellett átjutniuk, hogy elfoglalhassák a helyüket. Mintegy százharmincan jöttek össze a nemes cél érdekében, vagyis, hogy a jótékonysági bál bevételét az értelmileg, tanulásban akadályozott és autizmussal élő gyermekek táborozási feltételeinek megteremtésére fordítsák az iskola Szelidi-tavi táborában. A Herczeg Benedek által készített, a tábori hangulatot idéző bográcsos marhapörkölt vacsorát követően az egyes intézményegységek pedagógusai léptek színre műsorukkal, időutazásra invitálva a vendégeket.

 

 

A szelidi szelíd indiánok - vagyis a felsős pedagógusok – egyezséget kötöttek a Nagy Fehér Főnökkel, azaz Radicsné Szerencsés Terézia intézményvezetővel. Majd egy úttörőtábor elevenedett meg a tornacsarnokban „utazó tanárokkal”. Vidám nyári produkcióval fokozták a hangulatot az óvoda dolgozói, az alsó tagozatos pedagógusok pedig már a jelenkorba kalauzolták el a vendégeket. Egy hatalmas tortával az intézmény „kiváló referencia minősítését” is megünnepelték ezen az estén.

 

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés