Katona Viktória és Nagy István Nyomtatás E-mail
2012. augusztus 28. kedd, 06:41

Katona Viktóriát sokan ismerik, hiszen a Rákóczi utcai Kőris Patika munkatársa. Kedvessége, lágy mosolya azonban most nem csak az ügyfeleket nyerte meg, hanem István szívét is megdobbantotta. 

- Soltvadkerten ismerkedtünk meg 11 hónapja. Már az első alkalommal kiderült Istvánról, hogy kedves, határozott és férfias egyéniség. Nagyon megtetszett – mondja Viktória, az ifjú ara. Az összeköltözésre sem kellett sokáig várni. Viktória kegyeiért az ifjú férjjelölt feladta korábbi lakóhelyét és ideköltözött Kiskőrösre. Innen ingázik minden nap Lajosmizsére, ahol fuvarozó cégét irányítja. István romantikus alkat. Ezt bizonyítja, hogy Viktória kezét is úgy kérte meg, hogy az véletlen se mondjon nemet: 34. születésnapján rengeteg gyertyával, virágszirommal díszítette fel lakásukat, és 34 szál tulipánnal várta a boldogító igent. Viktóriának persze esze ágában sem lett volna elutasítani a férfit, hisz úgy érzi, sosem volt ilyen boldog, mint most, hogy megtalálta az igaz szerelmét Istvánban. 

Kiskőrösön, szerény baráti és családi körben zajlott esküvőjük, ahol rokonok és ismerősök osztoztak örömükben. Végtelen boldogság töltötte el a szülőket is, nem csoda, hogy itt-ott egy-egy könnycsepp is kicsordult. Az esküvőt követően Törökországban töltötték  ászútjukat, ahol fantasztikus volt minden pillanat, mesélték. Majd hozzátették, most már lassan visszatérnek a hétköznapokba, melyeknek ugyanúgy megvan a varázsa: kéz a kézben.

vnm

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés