Kiss Edina és Papp Imre Nyomtatás E-mail
2012. augusztus 28. kedd, 06:38

A sors keze kifürkészhetetlen, igazolják a mondást az ifjú házasok: a kiskőrösi származású Kiss Edina és párja Imre. Mindketten egy céghez jelentkeztek, s ez lett a „vesztük”. Amint megpillantották egymást az új munkahelyen, már nem volt tovább kérdéses: ki az igazi az életükben.

– Egyszerűen nem jutottam szóhoz, amikor megláttam Edinát. Annyira gyönyörű volt, a szemei, a pillantása, teljesen lenyűgözött – mondja Imi, aki beszélgetésünk alatt mindvégig magához ölelve tartotta ifjú feleségét. 

- Nagyon szeretem Imi humorát. Azt hiszem, ez volt, ami rögtön megfogott benne. No, és az, hogy pont olyan nyugodt, mint én. Azt hiszem, tökéletesen összeillünk – fűzte hozzá Edina. Az ifjú férj kedvenc időtöltése minden, ami az elektronikával kapcsolatos. Edina pedig imád főzni. Biztosan kiválóan teszi, mert mióta együtt élnek, Imi 12 kilót hízott. Szerelmüket Kecskeméten szentesítették meg, majd a Hotel Granada impozáns termeiben mintegy hetven fő körében ünnepelték a házasságkötésüket. Bár még csak egy év múlva tervezik az első utód megszületését, arra már esküt tettek maguknak és a barátoknak, hogy háromig meg sem állnak! De az sem baj, ha egyszerre négyes ikrekkel ajándékozza meg őket a sors – mondta nevetve Imre, miközben le sem vette szemét ifjú arájáról.

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés