Get Adobe Flash player
Zenésztársat keres a keceli rapbanda Nyomtatás E-mail
2011. június 28. kedd, 07:29

 

Gabesz a csillagokba vágyik

Mielőtt bárki is űrutazásra gondol, gyorsan ki kell ábrándítanom. A keceli fiatalember zenében utazik. 

Többek között. Mert az élete sokfelé kikacsingat. Első a sorban Jázmin, a kislánya és Szilvia, a menyasszonya. Második a banda, akikkel hetente a lakásában gyűlnek össze, hogy bővítsék zenei repertoárjukat. A harmadik a sport. A keceli küzdősport gálán azon kívül, hogy részt vett az adok-kapokban, rappelt is egyet FankaDelivel, (polgári neve: Kőházy Ferenc) a neves magyar underground hiphop előadó, hangmérnök, rádiós műsorvezetővel.

Óriási ováció fogadott a teremben. Ennyire ismert vagy?

- Négy éve zenélünk, van egy rap bandánk, melynek kezdetekben az Incidens nevet adtuk, mára átkereszteltük Kecelbeatnek. Lengyel Sándor Sajoo, Ernszt Szabolcs Szacsa, Rádin Milán Dee, Grósz Barbi és jómagam alkotjuk a csapatot. Sajoo zeneszerkesztői programmal írja a számokat, a szöveget pedig többnyire én faragom. Sokszor út közben ugrik be egy-egy jó sor, gyorsan megállok, és feljegyzem, hogy ne menjen feledésbe. Így, apránként áll össze egy-egy mű.

- Hány saját számotok van?

- Több mint húsz. Egy-egy szám elkészítése egy hónapig is eltarthat.

- A Rap rétegzene. Nem akartok nyitni nagyobb közönség felé?

- Dehogynem! A rap mellett a populárisabb R’n B műfajt céloztuk meg. Ehhez keresünk zenésztársakat. Elsősorban énekeseket várunk, de minden ötletadó formációra vevők vagyunk. Az új stílussal egy-két tehetségkutatón műsorban is megmérettetnénk magunkat. A cél akár a csillagok! – mondja mosolyogva.

- Hol lehet benneteket meghallgatni?

- Jelen vagyunk internetes portálokon, fellépünk a TT sörözőben, a Motoros kocsmában és bárhol, ahová meghívnak.

- Mi a következő projektetek?

- A Soha nem adom fel! című számunkhoz készítünk videóklippet. Az ötlettervek kész vannak, csak a kivitelezés van hátra. Ezek az álmok adják a lendületet – mondja a tőle megszokott mosollyal Gabesz.

 

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés