A nemzet napszámosait köszöntötték Nyomtatás E-mail
2011. június 24. péntek, 07:30

Napjainkban egyre kevesebb jó szó jut a köszönetre, pedig a pedagógusok, akik életüket a hivatásuknak szentelik, megérdemlik. Munkájuk a mindennapok egyik legszebb és legfelelősségteljesebb feladata. Kiskőrösön hagyomány, hogy városi ünnepségen köszöntik az oktatásban dolgozókat. 

Június 7-én a művelődési házban a Batthyány és az Árpád úti óvodások, a VAMI, valamint a gimnázium 9/a osztályos tanulói adtak műsort az ünnepelteknek.

Szabóné Lovász Márta, a közoktatási bizottság vezetője a városvezetés, valamint a pedagógusok szakszervezete nevében üdvözölte a megjelenteket. Domonyi László polgármester ünnepi beszédben méltatta a pedagógusok felelősséggel és lelkiismeretesen végzett munkáját.Idén kimagaslóan sokan mennek nyugdíjba az oktatási intézményekből.

Szabóné Lovász Márta képviselő többéves, lelkiismeretesen végzett tevékenységükért Kiskőrösért Emléklapot adott át a nyugdíjba vonulóknak, Horváth János alpolgármester pedig egy csokor virággal köszönte meg az oktatás és a nevelés terén végzett munkát.

Búcsúzó igazgatók

Ez az év azért is rendkívüli, mivel három intézmény éléről is nyugdíjba megy az igazgató. Kollárné Bürgés Erzsébet óvodaigazgató, Bella László, a Bem iskola igazgatója, valamint Albert József, a VAMI igazgatója Pedagógus Szolgálati Emlékérmet és Kiskőrösért Emléklapot kapott, valamint mindhárman Címzetes igazgatói elismerésben is részesültek a jeles nap alkalmából.

Arany és gyémánt

Zsikla Béláné 60 éves szolgálatért Gyémántdiplomát, Lakner Istvánné pedig 50 éves oktatómunkáért Aranydiplomát kapott.

Nyugdíjba vonulók:

Haskó Istvánné (Petőfi iskola), Hrutka Sándorné (Petőfi iskola), Wojnárovits Éva (Petőfi gimnázium), Kiss Lászlóné (Petőfi gimnázium), Borsai Tiborné (kollégium), Fejes Jánosné (Batthyány úti óvoda), Cserményi Boglárka (Bem iskola), Turánné Makai Anna (Bem iskola), Ba Pálné (Bem iskola), Fazekas Jánosné (Petőfi iskola)

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés