Harangozó váltja Czérnát Nyomtatás E-mail
2011. június 06. hétfő, 10:23

Harangozó Pétert nevezte ki a képviselőtestület a sportigazgatóság élére, augusztus elsejétől öt éves időtartamra. Péter korábban is pályázott már a posztra, akkor nem őt támogatták, de céljait nem adta fel.


Testnevelő tanári és szakedzői végzettsége, valamint a kézilabda egyesületnél eltöltött 15 éves munkája megalapozta szakmai ismereteit. Közel 25 éve aktív tagja az amatőr labdarúgó kupának, így elmondható, igazán jártas a város sportéletében.

- Ami eddig jól és hatékonyan működött, abban csak óvatos és előremutató változtatásokat tervezek. Például a több évtizedes múlttal rendelkező amatőr labdarúgó bajnokság is ilyen. A rendezvényekbe, mint a Szilveszteri kupa, több közönségcsalogató show elemeket vinnék: például teret adnék a mazsoretteknek, a pom-pom lányoknak, egy-egy fiatal zenésznek, akik még inkább feldobnák a hangulatot a mérkőzések között.

A tömegsport területén szélesíteném a palettát mind korosztályban, mind a nemek szempontjából. Sok embert megmozgató kocogó, kerékpározó és úszó próbákat szeretnék szervezni vagy a városi fesztiválokhoz kapcsolódóan. Nagyon jó példa erre a Döme Géza által kezdeményezett és szervezett Petőfi-túra. A Petőfi kultusz ápolása megjelenhetne egy marathon vagy kismarathon formájában is.

A közelgő szüreti napon pedig lehetőséget teremtenék a sportegyesületek bemutatkozására a felvonuláson. Minden szakág a maga szerelésében vonulna végig a városközponton, hogy népszerűsítse a sportágat. Célom, kihozni a minimumból a maximumot! A sportcsarnok működtetésében is újítani szeretnék.

Jó lenne évente legalább egyszer bevételes rendezvényt létre hozni, például egy zenei fesztivált, amire igény is van, és komoly bevételt is hozna. Ehhez persze partneri viszonyt kell kialakítani a környéken élőkkel, a fenntartóval és minden érdekelttel.  A dolgozói állomány összetételében változást nem tervezek, a munkafolyamatokat azonban racionalizálom, hogy minél hatékonyabban működjön az intézmény – sorolta terveit az új igazgató.

 

 

Hozzászólások  

 
#2 charlie 2011-07-11 17:36
Bár lehet, hogy csak én értelmeztelek félre első felindulásból és Te a sportpalettát
 
 
#1 charlie 2011-07-11 17:33
Szia Péter!
Az egyik mondatodat gondolom rosszul ültették át magyarról magyarra és a "nemek" számát valójában nem szeretnéd tovább bővíteni...:-)
 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés