Meglovasított kecskék..., kék hírek Nyomtatás E-mail
Írta: sajtoteam   
2011. július 04. hétfő, 10:18

Meglovasított kecskék

Közel kétmillió forint értékben nőstény kecskéket vittek el egy tanyáról. Az 53 állatot egy 22 éves román állampolgárságú férfi lopta el, akinél megtalálták az állatokat a rendőrök, így nem tudta letagadni tettét. A tulajdonos visszakapta a kecskéit.

Vigyázz a bringádra

Sorozatban tűnnek el a kerékpárok Kiskőrösön. Egy városközponti társasház nyitott lépcsőházából tűnt el az egyik éjszaka, egy értékes, ötvenezer forintot érő Csepel-Schwin típusú kerékpár. A fekete színű, 26-os, női bicajt és az ismeretlen tolvajt keresik a rendőrök. Egy százezer forintos elektromos kerékpárt is meglovasítottak június 17-én. Ugyancsak egy társasház nyitott melléképületének kerékpártárolójából vitte el az alkalmi tolvaj a járművet.

Pofon a benzikjúton

Mostanában a kiskőrösi benzinkutakon csapnak össze az indulatok. Június 19-én reggel nem sokkal hat után egy ismeretlen férfi az egyik városközponti benzinkúton két alkalommal is ököllel arcul ütötte N. Norbert 20 éves kiskőrösi lakost, aki az ütlegelés következtében nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. 

Nemrégiben már beszámoltunk hasonló eseményről, akkor egy régebbi ügyük miatt keveredett ütlegeléssel végződő szóváltásba két férfi tankolás közben. Itt B. Tibor úgy fültövön vágta beszélgetőpartnerét, hogy az megszédült és a földre rogyott. Ez utóbbi esetben már elítélte a bunyóst a kiskőrösi bíróság, 120 óra közmunkát kell végeznie a garázdaság és a könnyű testi sértés miatt.

Éjszakai razzia

Az Alkohol & Drog nemzetközi TISPOL akcióhoz csatlakozva június közepén Bács-Kiskun útjait is megszállták a rendőrök. A háromnapos razzia során 604 járművezetőt állítottak meg, főleg az éjszakai órákban, leginkább a szórakozóhelyek környékén. A közlekedésbiztonsági ellenőrzés hálóján 261 sofőr akadt fenn. Közülük 32 járművezető ellen indult szabálysértési, 6 ellen bűntető feljelentés, 223-an „megúszták” helyszíni bírsággal. Drog hatása alatt álló autóssal nem találkoztak a rendőrök. A taxisok sem menekültek meg, őket is megállították a rend őrei, de a szonda egyiküknél sem mutatott ki alkoholfogyasztást.

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés