Mazsorettek Párizsban Nyomtatás E-mail
Írta: Boda Zsuzsa   
2011. június 23. csütörtök, 07:26

Áttáncolták Párizst mazsorettjeink a fúvószenekarral. A Holdfény csoport és a zenészek az elmúlt hétvégét a Gmoser fivérek – István, Gyuri és Bandi - vezetésével a Szajna-parti francia fővárosban és Wattenben, a hagyományos Pünkösdi Kavalkádban töltötték. 

Párizsban két menettánc között meghódították az Eiffel tornyot, sétáltak a Champs Elysées-n, megcsodálták a pazar kirakatokat. Másnap részt vettek a watteni fesztiválon, ahol a huszonkét fellépő mazsorett csoport egyikeként több ezer résztvevő előtt a főtéren mutatták meg botforgató és fúvószenei tudásukat. Gmoser Bandi szólóprodukciója is viharos sikert aratott, bár ő nem mazsorett lépésekkel, hanem egy francia dallal vívta ki az elismerést. És persze itt is maradt idő a kikapcsolódásra, nézelődésre, a több utcahossznyi bolhapiacon való vásárlásra. A csapat kiválóan érezte magát, a fesztivál szervezőitől pedig már most meghívást kaptak a kiskőrösi fiatalok a jövő évi Watteni Kavalkádra.

Legközelebb július 3-án szállnak buszra mazsorettjeink és fúvósaink, hogy részt vegyenek a siófoki országos fúvószenekarok és mazsorett csoportok találkozóján.

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés