Elkelt a tanító néni Nyomtatás E-mail
Írta: sajtoteam   
2011. június 22. szerda, 12:34

Nem maradt száraz a szeme Ocskó Erikának. A Petőfi iskola fiatal pedagógusa bizony elérzékenyült, amikor meglátta, hogy kisdiákjai virágesővel várják a templom bejáratánál, miután oltár elé vezette élete párja, Horváth Krisztián. 

A gyermekek szavalata meghatotta a násznépet éppúgy, mint az ifjú arát. Erika és Krisztián három és fél évvel ezelőtt ismerkedtek meg és két éve élnek együtt. A vadkerti közös lakás nekünk a „nyugalom szigete” – mondják egymásra mosolyogva. S bár Soltvadkerten is nagyon jól érzik magukat, hosszútávon mégis Kiskőrösön szeretnének letelepedni.

Az ifjú pár mindkét tagja hagyománytisztelő és romantikus alkat. Krisztián a legszebb családi ünnepen, Karácsonykor kérte meg kedvese kezét, a lakodalmat pedig a régi szokásokhoz híven tartották: lány kikérés, polgári és templomi esküvő, kétszáz fős vacsora.

- Ezúton köszönünk mindent szüleinknek, a Rét utca lakóinak, a Petőfi iskola 4.b osztályának és a szülői közösségnek, valamint koszorús lányainknak, akik az este folyamán fantasztikus tánc produkciót adtak elő. Nálunk nem számít közhelynek, hogy ez a nap, tényleg életünk legszebb napja volt – mondják sugárzó tekintettel a fiatalok. 

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés