Balesetek, kék-hírek Nyomtatás E-mail
Írta: sajtoteam   
2011. június 21. kedd, 08:28

Mentőhelikopter, kerékpáros gázolás, nem megadott elsőbbség, súlyos sérültek. Tessék vigyázni!

Mentőhelikopter jött a sérültért 

A helyszíni vizsgálatok szerint a nagy sebesség okozta azt a közúti tragédiát, amelyhez mentőhelikoptert is hívtak.  

Június 4-én reggel Páhi és Kiskőrös között, a tabdi elágazástól 400 méterre árokba borult egy páhi lakos. A BMW sofőrje és utasa a hétvégi bevásárlásból tartottak hazafelé, egy traffipaxozni induló rendőrautót előztek éppen. A sofőr vélhetően észlelte, hogy nem tudnak visszasorolni a szembejövő autó miatt. Hogy a hármas ütközést elkerülje, jobbra kapta a kormQányt. Az autó a nagy sebességtől megcsúszott, majd az oldalára fordulva egy fának csapódott. A BMW mindkét utasa beszorult a gépjárműbe, a tűzoltóság segítségével emelték ki őket. A férfit rohammentő vitte kórházba, az autó női utasát mentőhelikopter, mindketten súlyos sérüléseket szenvedtek. A baleset miatt félpályás útzár korlátozta a forgalmat.

 


 

Nem adott elsőbbséget

Egy könnyű sérültje lett annak a balesetnek, amiben egy Citroen és egy Polski Fiat csapódott egymásnak június elsején nem sokkal délután öt óra előtt a Klapka és a Batthyány utca kereszteződésében. A Klapkáról balra kanyarodó Citroen 34 éves női vezetője nem adta meg az elsőbbséget a vele szemben egyenesen haladó kispolskinak, amit egy 61 esztendős kiskőrösi férfi vezetett. Az ütközést követően a férfit a mentők elszállították.

 


 

Súlyos sérültek

Mindkét sofőr súlyosan sérült abban a balesetben, ami Kiskőrös és Kecel között történt május 12-én délután fél háromkor. N.O 42 éves kecskeméti lakos Fiat kisteherautójával, eddig még tisztázatlan körülmények miatt áttért a menetirány szerinti baloldalra, ahol vészfékezés után összeütközött a neki szemből érkező Cs. A 39 éves keceli lakos által vezetett VW Passat személygépkocsinak.

 


 

Kerékpárost gázolt

Kerékpárost ütött el a Klapka-Okolicsányi utcák kereszteződésében Fiat Bravo személygépkocsijával egy. 25 esztendős kiskőrösi férfi. Az Okolicsányiról balra kikanyaradó sofőr nem adott elsőbbséget a védett útvonalon kerékpározó 54 éves férfinak. A vétlen  biciklis könnyű sérüléseket szenvedett.

 

 

 

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés