Szezonnyitó táborozók Nyomtatás E-mail
Írta: Vargáné Nagy Melinda   
2011. június 10. péntek, 10:39

Idén 12. alkalommal szervezték meg Csikóváralján a szakmai évértékelőt a diákképviselők és vezetőik. A 22 gyerek és négy felnőtt együtt túráztak, játszottak, no, és a felvállalt tisztségből adódó feladatokat is átbeszélték.
A tanári kart Bella László, Burka Lajos és Grünwaldné Aranka képviselte. Tóth Csabáné, a hatodikos Tamara édesanyja pedig főzött az olykor farkaséhes seregnek. A kaland, a gyalogtúrák, a szentendrei kirándulások mind-mind kivették az erőt a lurkókból, ugyanakkor feltöltődtek élményekkel. A négynapos kikapcsolódásnak valójában a közösségépítés volt a célja.

- A siker egy része abban rejlik, hogy mindezt 2500 forintos fejenként hozzájárulásból ki tudtuk hozni – mondta Grünwaldné Aranka, a diákönkormányzat felnőtt vezetője. Aki ugyanis bevállal egy budapesti múzeumlátogatást, az ingyen utazik fel a fővárosba, és vissza. Az étkezések alapanyagait többnyire a gyerekek szülei adták össze.

A táborban a diákképviselők megtervezték a gyereknap programjait is: Közös döntés alapján akadályversenyt szerveznek június 14-én.

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés