Fornetti: Olcsón, frissen, finomat! Nyomtatás E-mail
Írta: sajtoteam   
2011. június 09. csütörtök, 14:12

Miért fáradozna a reggeli készítésével otthon? Mi helyben sütött pékáruból készítjük szendvicseinket, friss zöldségekkel, többféle felvágottal, tojással, sajttal, igény szerint szószokkal: paradicsomos vagy fokhagymás mártással. Kóstolja meg különleges grillezett szendvicseinket!


Csak itt, csak nálunk: Bajcsy-Zsilinszky utcai üzletünkben a Fornetti hálózat teljes pékáru termékskáláját megtalálja a kedves vásárló!
Fehér pékáruból széles választékkal várjuk a vásárlókat: az egészséges kiflitől a magvas spiccen át a korpás rúdig, a bajor magvastól a magvas háromszögig.


Egész nap frissen sütött pizzát kínálunk az ínyencségekre vágyóknak.
Szereti a különlegességet? Kóstolja meg zöldséges-csirkehúsos, valamint a hagyományos édes túrós, meggyes és mákos réteseinket! Rendezvényekre, vagy baráti összejövetelekre friss sós teasüteményeket: szezámmagos és köménymagos rudakat kínálunk.


Előrendeléseket akár a nyitvatartási időn túl is felveszünk, és a kívánt pékárut frissen adjuk át megrendelőinknek.
Térjen be megújult, megszépült üzletünkbe, és ha megtetszik Önnek „házunk melege”, fogyassza el itt reggelijét vagy uzsonnáját!
Hívja meg családját hozzánk egy kellemes nassolásra, egy finom kávéra, capuccinóra, vagy egy jéghideg üdítőre! Szeretettel várjuk!
A barátságos hangulatról és a finom étekről mi gondoskodunk!


Nyitva tartás: H-P: 6-17, Szo.: 6-12 óráig
Kiskőrös, Bajcsy-Zs. u. 1/8.  

Meskó Hajnalka
Tel: +36/30-224-9129

 

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés