Tapsi Hapsi és nyuszilányok Nyomtatás E-mail
Írta: Boda Zsuzsa   
2011. május 02. hétfő, 10:37

Két Tapsi Hapsi és a bájos nyuszilány mézeskaláccsal és csoki tojásokkal kedveskedett a belépő vendégeknek a Flash Tánc Sportegyesület Nyuszi Hopp húsvéti táncgáláján április 16-án a sportcsarnokban.


Babenyecz Erika tánctanár tanítványai fergeteges hangulatot teremtve bűvölték el a lelátókat zsúfolásig megtöltő közönséget. Domonyi László polgármester is nagy elismeréssel szólt megnyitó beszédében a nem mindennapi gálaprodukcióról és Flash táncosainak a szemet kápráztató, közösséget kovácsoló tevékenységéről.


"Miss Nyuszi" Szabó Barbara


A tánc olyan nyelv, ami nem ismer határokat, rendkívül fontos kommunikáció ember és ember között. Büszkék vagyunk táncos gyermekeinkre - mondta a polgármester, aki köszönetet mondott a szülőknek is a sok segítségért, Erikának áldozatos munkájáért és azoknak a kiskőrösi intézményvezetőknek, valamint Izsák és Csengőd polgármestereinek, akik évek óta biztosítják a helyet a táncos gyerekek felkészüléséhez.


A műsorban a kezdőktől a haladókig, a legfiatalabb négyévestől a legidősebb 22 esztendősig, mind a nyolcvan táncos bemutatkozott. Elegáns standard, valamint pergő latin koreográfiákkal léptek parkettre a párok. Csapatmunka volt ez a javából, Dulainé Mészáros Magdi főszervezésében.


Zsember Milán, Dulai Sára, Markó Kíra, Pszota Máté, Dunai Rudolf,
Geiger Vivien


A gyönyörű húsvéti dekoráció a szülők, valamint Szivák Erika (Fantáziaház) Ba Irénke (Írisz virágbolt) és Lengváriné Bárány Marika félnapos önzetlen és szorgos tevékenységét dicséri. A délutáni programot a Fortunában Nyuszibál követte, ahol hajnalig mindenki feleleveníthette és gyakorolhatta tánctudását.


Dulainé Mészáros Magdolna

További képek a cikk galériájában >> (Tapsi hapsi és nyuszilányok)

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés