Munkahelyi szerelem Nyomtatás E-mail
Írta: Vargáné Nagy Melinda   
2010. szeptember 14. kedd, 07:49

- A közös munkahely biztosította, hogy viszonylag sűrűn találkozzunk, és jobban megismerhessük egymást - meséli az ifjú pár. Bár nem egy osztályon dolgoztunk, mindig megtaláltuk a módját a találkozásoknak. A szimpátia azonnal kialakult, és minél többet találkoztunk, annál jobban forrt a levegő körülöttünk.

Az életkörülményeink viszont úgy hozták, hogy közös életünk kialakulására négy évet kellett várnunk. A házasságot sem kapkodtuk el, előbb kipróbáltuk, működik-e. Közben elkészült közös házunk, és megszületett Balázs fiunk. Végül megérett a nagy elhatározás.


A leánykérésre az idén télen került sor Mátraszentistvánon, ahol síelni voltunk egy hosszú hétvégén, édes kettesben. A gyűrűket januárban választottuk ki, így már csak az alkalom hiányzott. A kettesben elköltött vacsora után került sor a nagy kérdés feltevésére, aminek az eredménye végül az esküvőnk lett. Miután a szülők most is Kiskőrösön élnek, és a násznép nagy része szintén kiskőrösi, ennek köszönhető, hogy esküvőnk helyszínéül a várost választottuk.


Az evangélikus templomban nem csak életünket kötöttük össze, hanem Balázs gyermekünknek is most tartottuk a keresztelőjét. Lovas hintón mentünk a templomba, visszafelé pedig gyalogosan, hátunk mögött a zenekarral vonultunk. A 120 fős vendégsereg reggelig mulatott.


Ezúton is köszönjük minden kedves vendégünknek, hogy megoszthattuk velük a szép perceket, és velünk koptatták a táncparkettet - meséli Flórián Zsolt, és Flórián-Szlivka Andrea.

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés