Get Adobe Flash player
Vadásznap a Vadkerti tónál Nyomtatás E-mail
Írta: N.N.M.   
2010. szeptember 13. hétfő, 12:13

A hagyományos, ezúttal immár 18. alkalommal megrendezett Szent Hubertus vadász és horgász napot idén a Soltvadkerti tó mellett tartják, szeptember 11-én (szombaton), 9 órától kora estig.

A találkozót közösen rendezi a megyei vadászszövetség, a magyar vadászkamara megyei szervezete, a soltvadkerti vadásztársaság és a megyei horgászszövetség. Az egész napos gazdag, rendkívül látványos programsorozat megnyitóját követően elismeréseket és kitüntetéseket adnak át, és fogadalmat tesznek az új vadászok. Lesz Hubertus mise, vadászkutya bemutató, délután pedig szórakoztató műsorok követik egymást.

- A Bács-Kiskun megyei vadászok elismerése, hogy az idei találkozón részt vesznek egyebek között Semjén Zsolt miniszterelnök helyettes, Ángyán József vidékfejlesztési minisztériumi államtitkár, Bányai Gábor, a megyei közgyűlés elnöke, Pechtol János, a Országos Magyar Vadászkamara főtitkára, Font Sándor, kiskőrösi országgyűlési képviselő, az Országgyűlés Mezőgazdasági bizottságának elnöke, valamint Kerényi János és Szávay István országgyűlési képviselők – sorolta Mészáros Attila, Bács-Kiskun megyei vadászkamara és vadászszövetség elnöke.

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés