Get Adobe Flash player
Kultúrházavató Tázláron Nyomtatás E-mail
Írta: Vargáné Nagy Melinda   
2010. szeptember 08. szerda, 12:24

Az egész falura kiterjedő több órás áramkimaradás sem tudta kedvét szegni a tázlári ünneplő tömegnek, akik előtt a falu vezetője augusztus 21-én ünnepélyes keretek között átvágta a szalagot az újonnan felújított művelődési ház és közösségi tér teraszán.

A ceremónián Kószó Endre polgármester mellett Lukács László országgyűlési képviselő mondott beszédet, melyben örömmel adta át a falu lakosságának a közel 50 millió forintos uniós támogatással létrehozott beruházást.
– Szinte csak a falak a régiek - hangsúlyozta a polgármester. Minden belső tér új burkolatot, korszerű fény- és hang-technikát kapott. Akadálymentesített, esztétikus és minden igényt kiszolgáló intézménnyel bővült Tázlár – fejezte ki örömét a község vezetője.

Az örömben osztozott az összes civil szervezet, akik hetek óta lázasan készültek a magasztos előadásaikra, mellyel még több látogatót csábítanak a közösségi ház falai közé. A Rozmaring asszonykórus, a tázlári citerazenekar, a baptista egyházi zenekar, Horgos testvértelepülés táncosai, mind-mind hatalmas tapsot kaptak a közönségtől.









 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés