Get Adobe Flash player
Szentpéteri Attila-Szentpéteri Borpince Kiskőrös Nyomtatás E-mail
2012. augusztus 03. péntek, 06:39

Ott kell lenni borainkkal a fesztiválokon is! Látjuk, hogy mennyire fontos a megfelelő marketing. Augusztus 21-26 között a kecskeméti főtéren is kínáljuk borainkat és természetes, hogy a kiskőrösi szüreti napokon is pavilonunk lesz a Borutcában. Egyértelmű, hogy nem mindenütt vagyunk jelen, csak azokon a helyeken, ahol a bor kultúrája valamilyen szinten adott, ott kóstoltatjuk borainkat. 

Így jutottunk el fesztiválokra Szombathelyre, Győrbe, valamint Budapestre a VinAgorára. A jövőben tervezzük, hogy Szegedre is elvisszük a termékeinket. Arról szól a történet, hogy megmutassuk magunkat, megismerjenek bennünket, a mi borainkat, a mi ízeinket, a mi felfogásunkat. Mindez az irányvonalunk a helyi borkultúrában fog majd kiteljesedni, hiszen itt helyben szeretnénk többféle formában eladni és értékesíteni a borainkat. Ahhoz azonban, hogy a borfogyasztók megkeressék a pincészetünket, a boltok polcain a mi termékünket válasszák, ismert borászoknak kell lennünk. 

Ezért lényeges az is, hogy maga a bor előállítója, a borász is ott legyen a fesztiválokon, a rendezvényeken, ő maga kínálja a saját termékeit. A vásárló bizalmát a személyes kapcsolat útján lehet a legjobban elnyerni. Ez a bormarketing útja,amit nekünk is járnunk kell.

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés