Befektetőkre vár az ipari park Nyomtatás E-mail
2011. szeptember 05. hétfő, 06:30

 

Közel száz fő részvételével átadták a volt lőszerraktár helyén kialakított ipari parkot augusztus 17-én. Az 54-es főút mentén, közel tíz hektáros területen 19 kisebb-nagyobb telephely létesült.

 - Teljes infrastruktúrával, kiépített közművel, nagy teherbírású aszfaltozott úttal várjuk a befektetők és bérlők jelentkezését – adott tájékoztatást az ipari parkot létrehozó Erman kft. ügyvezetője. Török Erzsébet köszönetet mondott a létrehozásban szerepet vállaló tervezőknek, kivitelezőknek, 

A létesítmény európai uniós pályázati támogatással valósult meg. Font Sándor, a DARFT elnöke köszöntőjében kiemelte, a beruházás a kis- és középvállalkozások működését hivatott segíteni. Aki ugyanis telephely létesítésében gondolkodik, az ipari parkban való részvétellel további pályázati előnyöket élvezhet. 

Major József, az ipari park tervezője felidézte azokat az áldatlan állapotokat, ahogyan átvették az egykor lőszerraktárként üzemelő épületegyüttest és a gazzal, fákkal benőtt környezetét. Közel húszezer köbméter földet mozgattak meg, mire azonos feltételeket tudtak biztosítani a terület minden részében.

Az első csarnokban Török Erzsébet Domonyi László polgármesterrel és Font Sándor országgyűlési képviselővel közösen vágták át a nemzeti színű szalagot, ezzel ünnepélyesen is felavatták az ipari park, mely már csak a vállalkozókra vár.

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés