Új Purina takarmányáruházat avattak Nyomtatás E-mail
2011. június 24. péntek, 07:32

Húsz éves jubileumi ünnepségen avatták fel a Hadnagy család megújult Purina Takarmányáruházát a Kinizsi utcában. 

Ez alkalomból Kiskőrösre érkeztek a Purina cég vezetői is: Makai Szabolcs magyarországi disztribúciós igazgató, valamint Maarten Welten magyar vezérigazgató is. A vendégek között huszonöt román értékesítő kereste a titkot: hogyan lehet Hadnagyékhoz hasonló eredményességgel dolgozni húsz éven át. Domonyi László polgármester is megjelent a cég ünnepén.

Két évtizeddel ezelőtt Hadnagy László és felesége Márti a családi házuk melléképületében rendezték be takarmányüzletüket. Kezdetekben a családfő a Kossuth szakszövetkezet égisze alatt foglalkozott a takarmányértékesítéssel, majd a szövetkezet megszűnése után önálló vállalkozásba kezdett. Akkor már ismerte a márka kiválóságát és a Purina takarmányok forgalmazásában látta a jövőt. A kiskőrösi üzleten kívül hat vidéki bolttal rendelkeznek, tizennégy viszonteladóval állnak kapcsolatban, havi 150 tonna takarmányt értékesítenek. A Kinizsi utcába hetente kétszer fordulnak be a gyár karcagi telepén megrakodott kamionok. A nagy forgalom garantálja a mindig friss, megbízható minőségű árut. Jelenleg a bárányok ellátásához szükséges táp a legkelendőbb, ez teszi ki áruforgalmuk felét, a borjak, a sertések és a baromfik etetéséhez szükséges takarmányok mellett.

A jubileum alkalmából nyereményakciót hirdettek. Huszonöt értékes ajándék – élőbárány és malac, savanyúság, méz – és a főnyeremény: egy vágóbirka is gazdára talált. Az udvaron felállított jurtasátorban pedig március elejétől július 31-ig a szerencsekerék megforgatásával garantált ajándékokhoz jut mindenki, aki legalább két zsák Purina takarmányt vásárol.

A találkozón Bárány Péter, regionális dealer menedzser üdvözölte a megjelenteket, majd átadta szót Domonyi Lászlónak, aki a család barátjaként méltatta Hadnagyék két évtizedes tevékenységét.

- Húsz évvel ezelőtt merész vállalkozásnak tűnt, hogy Hadnagy Laciék a többi takarmányhoz képest drágább Purina árusításába kezdtek. De a megbízható minőség bebizonyította, hogy jól döntöttek. Tiszta szívből örülök a család és a kollektíva sok munkával elért sikerének, és további eredményes évtizedeket kívánok a város fejlődését is segítő vállalkozásnak – hangoztatta a polgármester.

  

Maarten Welten vágta át a nemzetiszínű szalagot, ezzel átadta a megújult Purina Takarmányáruházat.

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés