Get Adobe Flash player
Fuss Vadon Janival, vagy tekerj utána! Nyomtatás E-mail
Írta: sajtoteam   
2017. augusztus 04. péntek, 07:23

 2017.09.03.-án végre itt az 5. NYAKVÁGÓ! 

Kikapcsolódás az egész családnak.    www.nyakvagofutas.hu

Felsorolni is nehéz, annyi újdonsággal készülnek a szervezők, hogy az 5. NYAKVÁGÓ minden résztvevő számára emlékezetes legyen.

 „Azon kívül, hogy az érdeklődő nevezők együtt futhatnak VADON JANIVAL 7 km-t, a versenyzők számára új, ha lehetséges, még az eddiginél is szebb környezetben haladó útvonalakat jelöltünk ki a 14 és a 22,5 km-es távon, ahol többek között egy lovas tanya udvarán, kemencék mellet, hamisítatlan alföldi hangulatban frissülhetnek a sportolók.  Egy másik újdonság a Hétköznapok hősei csapatverseny. Itt 3 fős csapatok indulhatnak a 7 km -es távon, melyek tagjai Pedagógusok, a Katasztrófavédelem, Honvédség, Rendőrség, Büntetés Végrehajtás, Tűzol-tóság, Rendvédelmi szervek dolgozói, Egészségügyi dolgozók lehetnek. A verseny egyik fő vonzereje - azon kívül, hogy minden előnevező éremmel térhet haza – maga a helyszín. A pálya útvonalának nagy része csodálatos ter-mészeti környezetben, festői tájon, a Kiskunsági Nemzeti Park mellet halad el. A Nyakvágó domb tetejéről – mely a verseny névadója és az egyik frissítő pont is egyben, ahol egy tűzoltó autóból jön a párásítás – páratlan kilátás tárul a félmaraton +-t teljesítők szeme elé, akik gyönyörű erdőkön áthaladva folytathatják tovább útjukat. Még izgalmasabbá teszi a futók számára a versenyt a Félmaraton + távon az abszolút férfi és női győztesek szá-mára – I. helyezett: aranyérem + oklevél + 30.000,- Ft , II. helyezett : ezüstérem + oklevél + 15.000,- Ft , III. helyezett: bronzérem + oklevél + 5.000 Ft -  a támogatók által felajánlott pénzdíjak – mondta Somogyi Lajos a verseny egyik ötletgazdája és főszervezője.

A kísérő programoknál is számos újdonsággal készülünk – folytatja az új ötletek ismertetését Zsíros Lász-ló, a verseny másik ötletgazdája – ezek közül a legfontosabbak a mindenki számára az ingyenesen kipróbálható mászó fal, illetve az UNIQA Biztosító egészségügyi szűrőkamionja, melynek bizonyos szolgáltatásai szintén térí-tésmentesen vehetők igénybe a rendezvény minden kedves látogatója számára. Az eddigi években már sikeres kezdeményezések most sem maradnak el, így ismét számos frissítő ponttal készülünk a versenyzők számára, melyeket továbbra is igyekszünk különlegessé varázsolni. Minden előnevezőnek most is rajtcsomaggal, befutó éremmel kedveskedünk, és alkoholos frissítés valamint bogrács party várja a célba érkező versenyzőket. A futók  ebben az évben  3 km , 7 km, 14 km és 22,5+ km-es távokon, míg a kerékpárosok 22,5 km-en tehetik pró-bára magukat . A legkisebbek a sportcentrumban, a 400m-es távon rendezett versenyen ismerkedhetnek a fu-tással. Természetesen az előző évekhez hasonlóan - a rendezvényre jellemző családias hangulat részeként - a sportolókat kísérőkre, az érdeklődő látogatókra is gondolunk, hiszen őket ismét számos érdekes program várja a sportcentrumban. A fentiekben említett mászó falon és szűrőkamionon kívül, látogatóink különböző sportágak bemutatóit tekinthetik meg, vetélkedőkön vehetnek részt, de kipróbálhatnak számos sporteszközt, játékot, természetesen ingyenesen. A legkisebbek nagy kedvencét, az óriási ugráló várat, valamint a sokféle gyermek programot az eddigi szokásoknak megfelelően térítésmentesen vehetik igénybe az apróságok”

 

A fentiek alapján nem véletlenül alakult ki az a kép a rendezvényről, hogy a nyár vége – kora ősz egyik leghangulatosabb, az Alföldön, terepen megrendezésre kerülő versenye az immár 5. alkalommal 2017.szeptem-ber 03.-án a Kecskemét melletti Ballószögön, megrendezésre kerülő NYAKVÁGÓ félmaraton és családi nap. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján a sportolók és az érdeklődök, joggal mondhatják, hogy ez az a verseny, ami mindenkinek többet ad.

A KEDVEZMÉYES ELŐNEVEZÉS 2017-08-15.-ig tart.

NYAKVÁGÓ FÉLMARATON és CSALÁDI NAP   2017.SZEPTEMBER 03.  BALLÓSZÖG

KEDVEZMÉNYES ELŐNEVEZÉS és BŐVEBB INFORMÁCIÓ:   www.nyakvagofutas.hu

Facebook:V.Nyakvágó-futás/kerékpár félmaraton+, és családi nap

 

 

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés