70 éve várja a kicsiket az akasztói óvoda Nyomtatás E-mail
Írta: sajtoteam   
2017. július 28. péntek, 12:03

Az Akasztó Napközi Otthonos Óvoda egykori és jelenlegi nevelői, gondozói, segítői együtt ünnepelték a helyi önkormányzat fenntartásában működő óvoda fennállásának 70.évfordulóját.

Néhány évvel ezelőtt született meg a gondolat, hogy találkozót szerveznek azoknak a dolgozóknak, akik kezdetektől alakították az óvoda és benne lakó gyermekek életét. A nyár eleji jubileumi ünnepségen Suhajda Antal polgármester köszöntötte a vendégeket.

Dávid Ödönné 40 éven keresztül volt az intézmény vezetője, 2011-ben nyugdíjba vonult, az ő emlékezése idézte fel az intézmény múltját, majd Madácsiné Végh Edit jelenlegi intézményvezető köszöntötte a nevelő-oktató munka folyamatában részt vevő kollegákat. A Süni csoport gyermekei verses dalos játékkal, Kovács Laura szaxofon, és Végh Nikolett klarinét játékkal (felkészítő Fuchs Attila tanár úr) és Teknyős Csilla fiatal óvodapedagógus Máté Péter dalával kedveskedett a vendégeknek.

 Suhajda Antal “Akasztóért” kitüntetést adott át Dávid Ödönnének.

Az ünnepi műsor záró akkordjaként, Suhajda Antal polgármester a képviselő testület nevében köszönetét és háláját fejezte ki, és “Akasztóért” kitüntetést adományozott Dávid Ödönné nyugalmazott óvodavezetőnek. A rendezvény Juhász Bence és Cs.Tóth Zoltán által elkészített ebéddel, és a születésnapi torta tüzijátékával zárult.

Köszönöm Akasztó Község Önkormányzata Képviselőtestületének, hogy rendezvény megvalósításához szükséges anyagi fedezetet biztosította, fiatal önkéntes segítőimnek Fenyvesi Laura, Fenyvesi Léna, Fenyvesi Loretta, Madácsi Dorina, Teknyős Flóra és Teknyős Vivien másokért végzett munkáját.

Köszönöm meghívott vendégeimnek munkájuk iránti elkötelezettségét, és kívánok további sikereket, egészséget!

Kívánom, hogy az eddigi évekhez hasonlóan ajándékozzátok meg gyermekeinket ismerettel, tudással, emberséggel, jó példával!

Tisztelettel köszönöm meg, hogy szeretetet, mosolyt adtatok a múltban és most a jelenben!

Madácsiné Végh Edit

intézményvezető

 

 


A cikkekhez és galériákhoz a hozzászólás csak regisztráció után lehetséges.

 

 
Hirdetés